Velkommen

Velkommen til Tune IF Fodbolds hjemmeside.

Find info og andet interessant i menuen til venstre

Mangler du info om Tune IF Fodbold, som du ikke kan finde via denne hjemmeside,

er du velkommen til at kontakte den rette person via mail, som du finder HER

Maiken 25-08-20

______________________________________________________________________________________________________________________________

DBU Sjælland har nedenstående Corona-regler, og Tune Hallerne sørger for at fordele kampene på banerne, således der ikke spilles på samme bane efter hinanden, hvor dette er muligt. Det gælder dog ikke opvisningsbanen, da der er god plads ved skifte til kampe.

Myndighederne har lige før sommerferien åbnet for, at der kan spilles fodbold under særlige retningslinjer. Disse kalder vi ’Fodboldens Corona-regler’. Grundet de løbende opdateringer fra myndighederne i denne tid er 'Fodboldens Corona-regler' under løbende forandring.

Så for altid at være opdateret, så henviser vi til de nyeste retningslinjer der findes via link: Fodboldens Corona-regler

Søren 27-08-20

Tøj sponsorer 2019
 SuperBrugsen - CURAif – JYSK – Umove – Tune Textiltryk –  VP Electic
RGS Nordic Arbejdernes Landsbank – KS Multiservice
Tak for støtten

FODBOLDENS VENNER I TUNE

Bliv medlem af Fodboldens Venner i Tune
Det koster kun 65 kr. for enlige og 125 kr. for hele familien og foreningen yder en kæmpestøtte til Tune IF fodbolds ungdomsafdeling.

Sidste Nyt

Der er ingen arrangementer