Velkommen

Til medlemmer af TUNE IF.

Kære alle.

Alle har sikkert hørt udmeldingen fra vores Statsminister, om at restriktionerne i forbindelse med COVID-19 fortsætter i deres nuværende form til og med den 13. april.

Det betyder desværre også, at alle aktiviteter i Tune IF fortsat er aflyst.

Vi håber meget på medlemmernes opbakning vedr. fortsat medlemskab og i alle andre sammenhænge, således at TUNE IF kan bevare vores fantastiske fællesskab både gennem og efter denne krise.

Pauli Krone Christensen

Hovedformand, Tune IF

Tune IF Fodbold
Tune IF og Tune hallerne har besluttet at alle aktiviteter stopper fra fredag den 13. til og med mandag den 13. april, hvilket selvfølgelig også gælder fodboldafdelingen.
DBU Sjælland meddeler, at de også aflyser al fodboldaktivitet i marts måned.
Fodboldbestyrelsen har desuden besluttet at forårets flagsalg udskydes til efteråret. Mere info omkring dette senere.
Pbv. - Per

_______________________________________________________________________________________________________________________

Tøj sponsorer 2019
 SuperBrugsen - CURAif – JYSK – Umove – Tune Textiltryk –  VP Electic
RGS Nordic Arbejdernes Landsbank – KS Multiservice
Tak for støtten

FODBOLDENS VENNER I TUNE

Bliv medlem af Fodboldens Venner i Tune
Det koster kun 65 kr. for enlige og 125 kr. for hele familien og foreningen yder en kæmpestøtte til Tune IF fodbolds ungdomsafdeling.

Sidste Nyt