Velkommen

Folketingets partier åbnede i torsdags op for, at vi igen kan træne fodbold fra den 11. maj 2020. Det er dog underlagt mange begrænsninger og retningslinjer som trænerne er informeret om disse og der er bl.a. opsat håndsprit som trænerne sørger for.

Til medlemmer af TUNE IF.

Kære alle.

Mange af jer ser sikkert TV lige nu. Beskeden fra Statsministeren er, at idrætsforeninger fortsat er lukket ned til foreløbig den 8. juni.
Den er funderet lægefagligt, og naturligvis følger Tune IF beskeden og bakker op omkring den.

Lad os hjælpe hinanden,  følge rådene,  så vi kan komme i gang så hurtigt som muligt.

Pauli Krone Christensen
Hovedformand
Tune IF

Tune IF Fodbold
Tune IF og Tune hallerne har besluttet at alle aktiviteter stopper fra fredag den 13. marts til og med søndag den 7. juni, hvilket selvfølgelig også gælder fodboldafdelingen.
DBU Sjælland meddeler, at de også aflyser al fodboldaktivitet i marts måned.
Fodboldbestyrelsen har desuden besluttet at forårets flagsalg udskydes til efteråret. Mere info omkring dette senere.
Pbv. - Per

_______________________________________________________________________________________________________________________

Tøj sponsorer 2019
 SuperBrugsen - CURAif – JYSK – Umove – Tune Textiltryk –  VP Electic
RGS Nordic Arbejdernes Landsbank – KS Multiservice
Tak for støtten

FODBOLDENS VENNER I TUNE

Bliv medlem af Fodboldens Venner i Tune
Det koster kun 65 kr. for enlige og 125 kr. for hele familien og foreningen yder en kæmpestøtte til Tune IF fodbolds ungdomsafdeling.

Sidste Nyt