Tumlinge Håndbold Trille Trolle sæson 2022/2023
Sted:
Hal 3
Tid:
Lørdage i ulige uger kl. 09:45-10:45
Periode: 
August 2022 - april 2023

For hvem?
Er du imellem 0-4 år skal du bare tage mor, far, mormor, farfar, bedstemor eller hvem du nu har lyst til, i hånden og møde op i hal 3. 

HUSK indendørssko eller sokker med gummidutter. 

Hvad er Tumlinge Trille Trolle?
På Tumlinge Trille Trolle spiller vi ikke håndbold, som vi kender det fra de andre aldersgrupper, men i stedet giver vi børn i alderen 0-4 år en oplevelse af glæde og udfordringer, når de kommer i hallen, og dermed vil de møde håndboldsporten tilpasset deres udviklingstrin. Gennem krop, leg, fortælling og bold får børnene oplevelser, som er med til at udvikle deres motoriske færdigheder, og da både mor, far, mormor, farfar, onkel eller hvem der har lyst til at være med, er velkommen på banen, er det hyggeligt for både børn og voksne. 
 

Pris:
250,00 kr. for det første tilmeldte barn og 200,00 kr. for andet barn (søskenderabat). I beløbet er der inkluderet en t-shirt. 
Ved betaling før den 1. september, får du en rabat på 25% pr. barn, du tilmelder.

Vi glæder os til at se en masse gamle som nye ansigter i hallen til en time, hvor vi skal løbe, danse, hoppe, rulle, hygge, spille bold, kravle og alt muligt andet, vi ellers kan finde på, der er sjovt, og hvor man kan bruge sin krop. Instruktørerne sørger for god musik og inspirerende ting at lege med. 

Tilmelding til Trille Trolle sker via dette link.

 

Medbring venligst kvittering ved første fremmøde – eller kom og snak med os på dagen, hvis du er i tvivl, om Trille Trolle er det rigtige for dit barn. 

Husk indendørs sko eller sokker med dutter til alle (det er ikke tilladt at bære udendørs sko i hallen) - og så er det en god ide, at have lidt frugt og drikkelse med til børnene. 

Vi følger op med nyt på facebook-siden: Tumlingehåndbold Trille Trolle - Tune Håndbold

 

Med venlig hilsen instruktørerne

Kontakt os på haandbold@tune-if.dk

 

 

Lene Barslund
T: 53 36 49 02

Linea Mejer
T: 41 22 24 02

Isabella Skov
T: 42 64 54 10