Vi er en forening, der tilbyder håndbold til børn og voksne i alle aldre. Vi spiller håndbold i perioden medio august til og med juni måned.
Den håndboldtræning, vi tilbyder, skal indeholde kvalitet, gode sociale oplevelser og glæde for både spillere og trænere. Rummelighed er vigtig for os, da der i vores afdeling skal være plads til alle, der gerne vil gå til håndbold.
Vores mål er, at vi hele tiden vil udvikle os og blive bedre, og derfor er alle former for ideer og forslag altid velkomne. Skriv til os på mail: haandbold@tune-if.dk


Grundet Corona-situationen er der særlige regler og retningslinjer, som gælder for alle håndboldspillere, når de færdes i de tre Tune-haller, i omklædningsrummene og på gangarealerne mellem hallerne. Det er vigtigt, at vi holder afstand, spritter hænder, spritter af efter os og på den måde passer godt på hinanden.

Afdelingen bygger på frivillighed – og det er vigtigt, at trænere og holdledere, frivillige i bestyrelser og udvalg samt spillerne og deres forældre kan færdes sikkert i hallerne. Bestyrelsen har på den baggrund valgt, at der ved afvikling af kampe er 1-3 Corona-vagter med røde veste til stede i hallen. Alle bedes følge Corona-vagtens anvisninger om ophold i de afmærkede zoner samt de retningslinjer, du finder på roll-up’en i forhallen ved indgangen til hal 1. 

Opvarmning sker inde i hallen forud for kampens afvikling, idet der er lagt ekstra tid ind mellem kampene – opvarmning kan evt. foregå udendørs, hvis arealet under halvtaget ikke i forvejen benyttes af andre idrætsgrene som venteareal til at komme ind i hallerne.

Vi glæder os til at se jer!

Læs mere under fanen ”COVID 19” her


Tune IF Håndbold indgår en aftale med OK benzin. Se mere HER. Se hvordan du får et OK kort HER


Henvendelser vedrørende fejl eller rettelser til Håndboldens hjemmesiden bedes rettet til

webmaster.haandbold@tune-if.dk

Arrangementer

Der er ingen arrangementer