Her er en lille film, som viser det nye CBL, som vi forventer åbner i april måned: SE HER

Nye restriktioner i CBL

Ja, bedst som vi troede at vi kunne komme igang med en masse udendørshold, bliver hele Danmark lukket ned igen og der er ingen tvivl om at Corona er på sit højeste lige nu, derfor var udmeldingen fra myndighederne også klar:

– BLIV HJEMME
– UNDGÅ AT MØDES MED ANDRE UNDTAGEN DIN EGEN HUSTAND OG DE ALLER NÆRMESTE
– AFLYS ALLE AFTALER OG AKTIVITETER

Derfor vil al aktivitet i CBL/Tune IF være lukket ned fra i dag den 6. januar 2021 og være gældende frem til foreløbig den 17. januar 2021, men forventningen er, at de kan blive yderligere forlænget.

Indmeldelse
Er du allerede medlem: Skal du bruge en ny adgangskode, som du kan få tilsendt på følgende link Få tilsendt kode

Læs vejledning

Er du nyt medlem, eller har tidligere været medlem: Skal du først oprette din profil på følgende link Opret profil - tilmeld dig derefter det abonnement, der passer til dig på nedenstående "Opret abonnement" knap.

Sådan betaler du, når du melder dig ind:

- Når du melder dig ind i CBL, skal du betale med dit betalingskort (Dankort, VISA Dankort, VISA Electron, Mastercard, Maestro)

- Du betaler kr. 5 pr. dag, fra den dag du melder dig ind, samt den førstkommende periode i det abonnement du vælger.

- Herefter vil du automatisk bliver trukket for dit abonnement på dit kort sidste dag i måneden, inden næste periode.

Skriv til os på mail cbl@tune-if.dk, hvis du har brug for vores hjælp!

Opret abonnement

Adgangsnøgle

- Er du tilmeldt fitness skal du have en nøglebrik til motionscentret.

- Du modtager en SMS fra os, når den er klar til afhentning.

Sidste nyt

Der er ingen arrangementer