NYHED! Er du til træning med egen kropsvægt

Så har du nu mulighed for at træne Calisthenics med Alexander på hold hver tirsdag kl. 18.15-19.15.
Calisthenics er en træningsform, hvor man benytter sin egen krop til træningen i stedet for vægte.
Man rammer både styrken og konditionen, og kan lidt sammenligne det med Crossfit.

Holdet ligger i vores bookingsystem og træningen foregår i Crossfit lokalet på 1. sal.

Ønsker du en prøvetime skriver du bare en mail til cbl@tune-if.dk eller ringer på tlf. 81115921

Indmeldelse
Er du tidligere medlem, kan du kontakte os, så kan vi aktivere dit medlemsskab igen.

Er du nyt medlem skal du starte med at oprette en profil: Opret profil

Når det er gjort skal du gå ind og vælge det abonnement der passer til dig: Opret abonnement

Sådan betaler du:
- Når du melder dig ind, skal du betale med dit betalingskort (Dankort, VISA Dankort, VISA Electron, Mastercard, Maestro)

- Du betaler kr. 5 pr. dag, fra den dag du melder dig ind + løbende måned.

- Herefter vil du automatisk bliver trukket for dit abonnement på dit kort den sidste dag i måneden, inden næste periode.

Skriv til os på mail cbl@tune-if.dk, hvis du har brug for vores hjælp!

Adgangsnøgle:
- Er du tilmeldt fitness skal du have en nøglebrik til centeret, du modtager en SMS fra os, når den er klar til afhentning.

HUSK, at din nøgle er personlig og du må ikke låne din nøgle ud til andre eller lukke andre ind i Fitness centeret.

Sidste nyt

Der er ingen arrangementer