VIGTIG INFORMATION

Fitness centeret er åbent fra kl. 5.00-23.00.

Vi skal selvfølgelig være ekstra omhyggelige i disse tider og respektere og efterleve alle retningslinjer:

– Klæd om hjemmefra og gå i bad derhjemme hvis muligt.
– Medbring selv en træningsmåtte, hvis du har brug for dette.
– Sprit maskiner og udstyr af efter brug.
– Bliv hjemme hvis du har de mindste symptomer på sygdom.
– Hold afstand og vis hensyn.

Er du allerede medlem: Skal du bruge en ny adgangskode, som du kan få tilsendt på følgende link Få tilsendt kode

Læs vejledning

Er du nyt medlem, eller har tidligere været medlem: Skal du først oprette din profil på følgende link Opret profil - tilmeld dig derefter det abonnement, der passer til dig på nedenstående "Opret abonnement" knap.

Sådan betaler du, når du melder dig ind:

- Når du melder dig ind i CBL, skal du betale med dit betalingskort (Dankort, VISA Dankort, VISA Electron, Mastercard, Maestro)

- Du betaler kr. 5 pr. dag, fra den dag du melder dig ind, samt den førstkommende periode i det abonnement du vælger.

- Herefter vil du automatisk bliver trukket for dit abonnement på dit kort sidste dag i måneden, inden næste periode.

Skriv til os på mail cbl@tune-if.dk, hvis du har brug for vores hjælp!

Opret abonnement

Adgangsnøgle

- Er du tilmeldt fitness skal du have en nøglebrik til motionscentret.

- Du modtager en SMS fra os, når den er klar til afhentning.

Sidste nyt

Der er ingen arrangementer