VIGTIG INFORMATION

Fitness centeret er åbent igen fra kl. 5.00-23.00.

Vi skal selvfølgelig være ekstra omhyggelige i disse tider og respektere og efterleve alle retningslinjer:

– Klæd om hjemmefra og gå i bad derhjemme.
– Medbring selv en træningsmåtte, hvis du har brug for dette.
– Sprit maskiner og udstyr af efter brug.
– Bliv hjemme hvis du har de mindste symptomer på sygdom.
– Hold afstand og vis hensyn.

Da vi har koblet nøglesystemet til vores nye medlemssystem, er der mulighed for at enkelte vil have problemer med deres adgangs nøgle. Kontakt os hvis du oplever problemer med dette.

Vi starter så småt op med den nye holdsæson 3. august, og holdene kommer løbende på i bookingen.

Rigtig god sommer :-)

CBL er overgået til nyt medlems- og administrationssystem.

Hvad betyder det?

Er du allerede medlem: Skal du bruge en ny adgangskode, som du kan få tilsendt på følgende link Få tilsendt kode

Læs vejledning

Er du nyt medlem, eller har tidligere været medlem: Skal du først oprette din profil på følgende link Opret profil - tilmeld dig derefter det abonnement, der passer til dig på nedenstående "Opret abonnement" knap.

Sådan betaler du, når du melder dig ind:

- Når du melder dig ind i CBL, skal du betale med dit kort (Dankort, VISA Dankort, VISA Electron, Mastercard, Maestro)

- Du betaler kr. 5 pr. dag, fra den dag du melder dig ind, samt den førstkommende periode i det abonnement du vælger.

- Herefter vil du automatisk bliver trukket for dit abonnement på dit kort sidste dag i måneden, inden næste periode.

Skriv til os på mail cbl@tune-if.dk, hvis du har brug for vores hjælp!

Opret abonnement

Adgangsnøgle

- Er du tilmeldt fitness skal du have en nøglebrik til motionscentret.

-  Du modtager en mail, når den er klar til afhentning.

Sidste nyt

Der er ingen arrangementer