Nye restriktioner i CBL

MOTIONSCENTERET
Motionscenteret vil fortsat have åbent fra kl. 5.00-23.00 og der er IKKE krav om brug af mundbind når du bevæger dig rundt omkring maskinerne. Benytter du hallens omklædningsrum skal du have mundbind på når du går til og fra omklædningsrummet, eller bevæger dig rundt i hallen.

HOLDTRÆNING
På nuværende tidspunkt må vi desværre KUN være 10 personer incl. Instruktører på holdene. Så det er derfor kun tilladt at booke 1 hold af samme type om ugen (Strong og Spinning undtaget).

– Det vil sige at du må gerne booke flere hold på en uge, så længe det er forskellige hold, men husk at give plads til hinanden :-)
– Såfremt der er ledige pladser på dagen, er det tilladt at booke sig på og her gælder det først til mølle.
– HUSK, at slette din booking hvis du bliver forhindret, så en anden kan få din plads. Dette skal gøres senest 2 timer før timens start.
– HUSK, også at slette dig fra ventelisten hvis du ikke kan nå det. Så er det ikke dig der står som "Sorte Per" hvis holdet ikke er fyldt op.
– HUSK, mundbind så snart du går ind i hallen eller bevæger dig rundt i hallen.

JUNIOR FITNESS
Der er ingen ændringer for vores Junior Fitness medlemmer da de er under 21 år.
HUSK, at de træner hver fredag fra kl. 16-17.30, og der i dette tidsrum vil være lukket for andre medlemmer.

Lad os sammen være gode til at give plads til hinanden og glæde os over at vi stadig kan træne.

Rigtig god fornøjelse :-)

Indmeldelse
Er du allerede medlem: Skal du bruge en ny adgangskode, som du kan få tilsendt på følgende link Få tilsendt kode

Læs vejledning

Er du nyt medlem, eller har tidligere været medlem: Skal du først oprette din profil på følgende link Opret profil - tilmeld dig derefter det abonnement, der passer til dig på nedenstående "Opret abonnement" knap.

Sådan betaler du, når du melder dig ind:

- Når du melder dig ind i CBL, skal du betale med dit betalingskort (Dankort, VISA Dankort, VISA Electron, Mastercard, Maestro)

- Du betaler kr. 5 pr. dag, fra den dag du melder dig ind, samt den førstkommende periode i det abonnement du vælger.

- Herefter vil du automatisk bliver trukket for dit abonnement på dit kort sidste dag i måneden, inden næste periode.

Skriv til os på mail cbl@tune-if.dk, hvis du har brug for vores hjælp!

Opret abonnement

Adgangsnøgle

- Er du tilmeldt fitness skal du have en nøglebrik til motionscentret.

- Du modtager en SMS fra os, når den er klar til afhentning.

Sidste nyt

Der er ingen arrangementer