Her er en lille film, som viser det nye CBL, som vi forventer åbner i april måned: SE HER

Åbning af udendørshold

Der er forår i luften, og med regeringens seneste udmelding, betyder det at vi fra på mandag den 1. marts, igen kan mødes fysisk og træne sammen udendørs :-)

Vi har arbejdet på højtryk for at få stablet en masse udendørs hold på benene og alle kan være med, uanset hvilket abonnement du har i CBL.

Vi er selv helt oppe at køre over det og glæder os SÅ meget til at se jer, du finder holdene i CBL's bookingsystem.
(Yoga og BodyFlow fortsætter som de eneste hold online via ZOOM)

Indmeldelse
Er du allerede medlem: Skal du bruge en ny adgangskode, som du kan få tilsendt på følgende link Få tilsendt kode

Læs vejledning

Er du nyt medlem, eller har tidligere været medlem: Skal du først oprette din profil på følgende link Opret profil - tilmeld dig derefter det abonnement, der passer til dig på nedenstående "Opret abonnement" knap.

Sådan betaler du, når du melder dig ind:

- Når du melder dig ind i CBL, skal du betale med dit betalingskort (Dankort, VISA Dankort, VISA Electron, Mastercard, Maestro)

- Du betaler kr. 5 pr. dag, fra den dag du melder dig ind, samt den førstkommende periode i det abonnement du vælger.

- Herefter vil du automatisk bliver trukket for dit abonnement på dit kort sidste dag i måneden, inden næste periode.

Skriv til os på mail cbl@tune-if.dk, hvis du har brug for vores hjælp!

Opret abonnement

Adgangsnøgle

- Er du tilmeldt fitness skal du have en nøglebrik til motionscentret.

- Du modtager en SMS fra os, når den er klar til afhentning.

Sidste nyt

Der er ingen arrangementer