VIGTIG INFORMATION

Set i relation til den sidste udvikling vedr. COVID-19 lukker CBL indtil videre fra fredag den 13. marts til og med mandag den 13. april.

Håber at i er kreative hjemme i stuerne og holder træningen vedlige :-)

CBL er overgået til nyt medlems- og administrationssystem.

Hvad betyder det?

Er du allerede medlem: Skal du bruge en ny adgangskode, som du kan få tilsendt på følgende link Få tilsendt kode

Læs vejledning

Er du nyt medlem, eller har tidligere været medlem: Skal du først oprette din profil på følgende link Opret profil - tilmeld dig derefter det abonnement, der passer til dig på nedenstående "Opret abonnement" knap.

Sådan betaler du, når du melder dig ind:

- Når du melder dig ind i CBL, skal du betale med dit kort (Dankort, VISA Dankort, VISA Electron, Mastercard, Maestro)

- Du betaler kr. 5 pr. dag, fra den dag du melder dig ind, samt den førstkommende periode i det abonnement du vælger.

- Herefter vil du automatisk bliver trukket for dit abonnement på dit kort sidste dag i måneden, inden næste periode.

Skriv til os på mail cbl@tune-if.dk, hvis du har brug for vores hjælp!

Opret abonnement

Adgangsnøgle

- Er du tilmeldt fitness skal du have en nøglebrik til motionscentret.

-  Du modtager en mail, når den er klar til afhentning.

Sidste nyt

Der er ingen arrangementer