Betaling:
Tune-if.dk modtager betaling med Dankort,  VISA-Dankort og MobilePay. Betalingen vil blive trukket på din konto med det samme . 
Tune-if.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Personlige oplysninger:
Ingen personlige oplysninger der registreres på Tune-if.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Tune IF.

I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode til modtagelse af betaling. Det er en af PBS godkendt udbyder, som er E-mærket godkendt.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Tune-if.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra en evt. betaling foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Fortrydelsesret:
Der er 14 dages fortrydelsesret, gældende fra 1. september da det er sæsonstart.
Ved evt. fortrydelse bedes der rettes henvendelse til nedenstående adresse.
Ved fortrydelse senere gives halvdelen af kontingent retur – indtil 30. november. Herefter gives der ikke kontingent retur.

Fortrydelsesret billetkøb:

Der er ikke fortrydelsesret på køb af billetter til Forårsopvisning og andre lignende arrangementer.   


Tune Idrætsforenings Gymnastikafdeling
Kontakt: gymnastik.kasserer@tune-if.dk