Til alle medlemmer i Tune IF Badminton.

Grundet fejltryk på enkeltes t-shirt, vil der fra d. 25. august og de efterfølgende 2 tirsdage kunne afhentes nye t-shirt i Hal 2 i tidsrummet kl. 19.45-20.00.
Spørg efter Thomas, René eller Dorte.
Denne ”service” gælder de spillere, som sidste sæson har reklameret forholdet rettidigt.

Der vil igen i denne sæson være mulighed for, at købe tøj og bolde fra RSL´s shop til yderst fordelagtige priser.
Tøjet kan afhentes på nærmere aftalte tirsdage kl. 19.45-20.00 i hal 2.
Spørg efter Thomas, René eller Dorte

Holdspillere (eksl. Ungdomsspillere) tilbydes yderligere rabat ved køb af helt sæt spillertøj (bestående af dragt, shorts/skirt og t-shirt), såfremt man ikke i sidste sæson har benyttet sig af dette tilbud.

Ungdomsspillere tilbydes 1 stk. gratis sæt spillertøj (bestående af dragt, shorts/skirt og t-shirt).

For både Holdspillere og Ungdomsspillere betales fuldt beløb ved bestilling. Herefter vil afdelingens kasserer returnere henholdsvis rabatten på kr. 400,- til den enkelte Holdspiller og fuldt beløb til den enkelte Ungdomsspiller.

For returnering af førnævnte, skal det enkelte medlem skrive en mail til afdelingens kasserer: Lis Hansen: lish-tune@tunenet.dk, påført tilhørende ordrenummer fra RSL

Der kan købes ekstra spiller-t-shirt til kr. 150 kr/stk.. og uden tilskud fra klubben.

Sæsonen 2020/2021 har indtil videre følgende deadlines for bestilling af tøj og bolde:

- 23. august

- 20. september

Tøj og bolde kan forventes leveret ca. 14 dage efter disse deadlines.

Den enkelte spiller skal selv bestille sit eget tøj og tøjet leveres som nævnt ovenfor.

Bolde leveres sammen med tøjet til den enkelte spiller jvf. førnævnte datoer.

Såfremt der er fejl og/eller mangler i det leverede tøj skal medlemmer rette henvendelse direkte til RSL på tlf. 36 77 99 74.

Bestilling hos RSL:
Brugernavn:    tune