Ocean Rescue Camp uge 32

05. aug 2020 , Stranden i Greve, kl. 9-13

Ocean Rescue Camp er en camp for vandglade børn og unge i alderen 8-13 år. Her bliver de budt på udfordrende og sjov træning med udgangspunkt i de færdigheder, som kystlivredderen skal beherske.

Når Campen er afsluttet, har deltageren kendskab til livreddende førstehjælp og selvhjælp, men Campen byder også på aktiviteter som dykning, beach-flag race og mange andre spændende strand- og havaktiviteter! Kystlivredningsudstyr som rescue boards, boogie boards, torpedoer, dykkermasker, svømmefødder, hjertestartertrænere, dukker og førstehjælps-udstyr vil være i brug hele ugen!

Campen afholdes af Ocean Rescue Camp-uddannede instruktører og professionelle, uddannede kystlivreddere for at give dit barn en sikker og autentisk oplevelse.

Vi tager udgangspunkt i det, du kan fra start med målsætningen om, at du igennem kystlivreddertræning bliver klædt på til at begå dig fornuftig på stranden og i havet.

Hvor
Hundige Strand i Greve kommune ved parkeringspladsen for enden af Hundige Havnevej. GPS koordinat 55.592602, 12.358025. Redningsnummer: J605.

Tilmelding
Der er 24 pladser, så hurtig tilmelding anbefales.
Vi åbner tilmelding d. 1. februar på siden her


Kontakt
Hvis du har yderligere spørgsmål så er du velkommen til at kontakte Svømmeskoleleder Elene Skytte på svoemning@tune-if.dk, eller på tlf. 26272920