Lions ungdomslejr 2019
Lions Tune – Ungdomslejre og værtsfamilier (Brevet kan udskrives: HER)

Det er med stor glæde, at Lions Tune i år sender en unge pige til USA på udvekslingsrejse i ca. 3-4 uger, hvor hun noget af tiden bor hos en privat familie tilknyttet Lions i det pågældende land og noget af tiden opholder sig i en ungdomslejr, hvor ca. 30 unge mennesker fra forskellige lande i verden er sammen om en række opgaver og får forskellige udfordringer og oplevelser. Lions Tune betaler alle udgifter i forbindelse med turene. 

Disse rejser giver de unge mennesker en uvurderlig mulighed for at knytte bånd på tværs af lande og individuel baggrund. 

Til gengæld er vi i Lions Tune forpligtet til at modtage unge fra andre lande, der kommer her til landet på ungdomstur. 

Ungdomslejren i vores område afholdes i år , hvor de vil være i ugerne 

Men vi har stort behov for en familie, der vil være interesseret i at modtage et ungt menneske for privat ophold i uge 29 fra den 14. til den 21. juli 2019.  

Det er vores erfaring, at det er en stor oplevelse at have en ung på udveksling. Sproget er engelsk, og det er vigtigt at understrege, at det ikke kræver særlige tiltag. Den unge skal blot følge med i familiens sædvanlige dagligdag. Man behøver bestemt ikke at arrangere fashionable udflugter. En tur til stranden, grill i haven eller lignende vil være fuldt ud tilstrækkeligt. 

Skulle I ønske at høre nærmere, så kontakt os: 

Gert Mygind:     Tlf. 51 97 72 25, mail: gemygind@tunenet.dk

Keld Aaboe:    Tlf. 23 98 50 00, mail: keld.aaboe@privat.tdcadsl.dk

Lise Persson:     Tlf. 20 21 54 77, mail: lisepersson@post.tele.dk

 

Med venlig hilsen

Lions Tune

Lise Persson