Kom i gang med at Løbe

KOM I GANG MED AT LØBE!

Løbeklubben løber mandage og onsdage kl. 18.00 fra klubhuset i Skolegade.
Vi løber 5 km, 7 km og 10 km.

NYT: Du har nu mulighed for at komme ud at gå med løbeklubben og få frisk luft i kinderne og samtidig få pulsen op på en hyggelig gåtur. Er du skadet eller vil blot starte stille op er det en god start til at komme i gang og op af sofaen. Vi går Ca. i en time sammen og følges ad ud og hjem igen.

Mandag den 9. september startede vi op på VM Halvmarathon program også kaldet konditions træning. Det er for alle som har lyst til at forbedre sin kondition og blive hurtigere til at løbe. Du behøver nødvendigvis ikke at skulle løbe et halvmarathon. Træningen varer Ca. 45-50 minutter og indeholder også diverse fartlege. Du kan stadig nå at være med, kan du løbe 3 km, så kig endelig forbi på en af vores trænings dage…

Hver mandag har vi Tabatatræning efter løb fra kl. 19-20. Tabata-øvelserne er benhårde, giver gode resultater efter kort tid og så er det en rigtig god kombination med løb og Tabata.
Følg os på FB i løbeklubben Tune, hvor opdateringer med diverse informationer samt vores løbeture om lørdagen bliver lagt ud.

Den første søndag i hver måned løber vi HEDELANDSLØBET som arrangeres af Fløng kondi og Roskilde skiklub Hedeland. Hedelandsløbet er for løbere og powerwalkere, der vil prøve kræfter med det smukke terræn i Hedelands Naturpark. Der er 4 distancer, der alle har udgangspunkt fra skihytten ved foden af Skibakken i Hedeland. Næste løb er søndag den 6. oktober kl. 10.00.