Sommer tennisskole i Tune 2020

Årets tennisskole som blev afholdt  i Tune IF Tennis 3. - 5. august 2020, foregik på vores udendørsanlæg, og vejret var med os, så humøret var højt med mange glade børn og unge spillere, samt 3 trænere. 

Der var masser af spil, men der var også plads til sjov med rundbold, fodbold og andre lege. Der blev spist frugt, is og drukket saftevand sponsoreret af SuperBrugsen, og der skal lyde en stor tak til dem, dejligt med lokal opbakning.

Vi kan også sige tak for de flotte T-shirts også sponsoreret af SuperBrugsen. Dunkene fik spillerne af DanBolig. Nordea Fonden var gavmild i år med en flot check, som varmer godt i den lille tennisklub.

Sidste dag om onsdagen, blev der spillet en lille turnering. Det var en stor tennisskole i år med hele 28 deltagere og 3 trænere, så det var noget at holde styr på, så en stor tak til Simon, Mads og Amanda, der afviklede dagene, det kørte bare som smurt.

Her er lidt stemningsbilleder fra de 3 dage, se flere billeder inde på Tune IF Tennis’ hjemmeside under Tennisskole 2020.

Billeder kommer snart

Skulle du have lyst til at spille tennis, så spiller vi tirsdage og torsdage udendørs indtil oktober, hold øje med hjemmesiden, her kommer indendørs tiderne også til at stå, og vi spiller i hal 3.

Kom og få nogle gratis prøvetimer, vi har ketchere og bolde.