Der blev afholdt årets tennisskole 2019 i Tune IF Tennis 5. - 7. august, vejret var med os, for de havde lovet regn, så humøret var højt med mange glade børn og unge spillere.

Masser af spil, men der var også plads til sjov med fodbold og andre lege. Der blev spist frugt, vandmelon, is og saftevand sponsoreret af SuperBrugsen, en stor tak til dem, dejligt med lokal opbakning. Vi kan også sige tak for de flotte T-shirts også sponsoreret af SuperBrugsen. Lions er ligeså repræsenteret på de fine T-shirts. Dunkene fik spillerne af DanBolig. Nordea var gavmild i år med en flot check, som varmer godt i den lille tennisklub og en masse flotte balloner, som kan ses på billedet.

Sidste dag om onsdagen, blev der spillet en lille turnering. Det var en stor tennisskole i år hele 25 deltagere og 3 trænere, så det var nogle at holde styr på, så en stor tak til Simon, Mads og Amanda, der afviklede dagene, det kørte bare som smurt.

Som noget ekstra stort, havde vi fint besøg af TV2 Lorry, som gerne ville filme fra Campen og se, hvorfor vi vandt konkurrencen om ”Fantastiske Fællesskaber”, og det er jo det, vi kan i Tune og ikke mindst i Tune IF Tennis.

Her er lidt stemningsbilleder fra de 3 dage, se flere billeder inde på Tune IF's hjemmeside HER

Skulle du have lyst til at spille tennis, så spiller vi tirsdage og torsdage, hold øje med hjemmesiden, her kommer indendørs tiderne til at stå, og vi spiller i Hal 3. Kom og få nogle gratis prøvetimer.

Vi er repræsenteret til Tune by Night ved standen DanBolig fredag den 30. august 2019, vi håber at ser jer. Der har vi en konkurrence, måske er du den heldige vinder af et medlemskab.

Vel mødt!