Ældretennis fra 17. juni

Fra onsdag den 17. juni starter vi igen Ældretennis med spil på alle 4 baner uden tilmelding,
men med de regler der gælder under Covid-19 virus tiden.

Vi spiller igen fra kl. 10:00 til kl. 12:00 på alle 4 baner. Der vil ikke være morgenbrød.

Vigtige regler der skal overholdes:

Der må maksimum være 50 personer under Covid-19 virus tiden, hvis der kommer flere må de sidste gå hjem igen.

Og husk at vaske hænder, spritte af og holde afstand.

Tennis om dagen:

Personer der har mulighed for og lyst til at spille tennis i dagtimerne og som gerne vil ud og finde nye venner, opleve et rart socialt samvær og en masse sjov. Et par gange i løbet af sæsonen spiller vi hyggekampe mod andre klubber.

Målgruppe:

Fra 60 år.........

Tid, sted og pris:

Sommer 2020:

I april og september spiller vi tirsdage kl. 9 – 12. Fra maj til og med august spiller vi onsdage kl. 9 – 12. Se plan (Følger)

Det koster 500 kr. for sommersæsonen + evt. indmeldelsesgebyr på 50 kr. for nye medlemmer. For dette kontingent kan man spille alle dage.

Kontingentet indbetales på reg.nr. 2280 konto nr. 3485198295. For tidligere medlemmer: Husk at oplyse jeres nummer ved indbetalingen!

Indmeldelse: HER

Kontaktpersoner: