Tilmelding

Al svømmeundervisning foregår i Greve Svømmehal, Jørgen Bachs Plads 1, 2670 Greve

Klik her for at gå til tilmelding til ny sæson 2019/2020 

Vejledning

 1. Vigtigt - vi har fået ny tilmeldingside, alle skal derfor oprette en ny profil (Dit gamle login virker ikke)
 2. Start med at oprette en profil på svømmeren (forældrenavne skal ikke længere bruges)
 3. Hvis du skal tilmelde flere svømmere, så kan du let tilknytte flere svømmere på profilen – bemærk at hver svømme skal have sit eget brugernavn (OBS din mail kan derfor kun bruges på den ene af profilerne). Alle kan dog godt have det samme password.
 4. Hvis din alder ikke passer på det hold du er anbefalet, så er det nye system så smart at det muligt at gå videre, selvom du vil blive stoppet med en rød bjælke ”Din alder passer ikke”. Gå ikke i panik, men gå blot lidt længere ned på siden, under den grønne linie er der et lille”her”, som du kan klikke på, som bringer dig videre i tilmeldingen.

Læs yderligere information om sæsonen her


Hold og nye navne i svømmeskolen

For at det er lettere at se forskel på de forskellige niveauer i vores svømmeskole, så har enkelte hold fået nyt navn, hvilket tydeligt fremgår i programmet og ved selve tilmeldingen.

 • Børn Niveau 1: Leg & Plask, Begynder 1 og Starterhold 8-14 år (tidl. Unge vandtilvænning)
 • Børn Niveau 2: Begynder 2 i børnebassin og Begynder 2 Super i midterbassin (tidl. Begynder 3)
 • Børn Niveau 3: Let øvede (tidl. Let øvede 1)
 • Børn Niveau 4: Øvede (tidl. Let øvede 2)
 • Ungdom-mini (tidl. Øvede)
 • Ungdom
 • Delfin
 • Voksenhold

 

25 minutters hold ændres til 30 minutter

Fra sæson 2019/2020 vil alle vores normale svømmehold være 30 minutter. Enkelte hold er undtaget. Tiden vil indeholde modtagelse og afkrydsning, undervisning i vand, samt en god afslutning og på gensyn til næste gang. Har du svømmet hos os tidligere vil du ikke mærke det store til ændringen, vi samler blot alt i undervisningen. For os er det vigtigt vi har tid til at tage imod alle børn. Derfor vil vi bruge tid på at skabe nærvær og tryghed på kanten ved undervisningens start, ligesom vi ved afslutning på undervisningen igen vil samles og afsluttes på en god måde.

 

Ved samme lejlighed indfører vi ”Kiss and Swim Zone”, således at der ikke opstår trængsel på bassinkanten i overgangen mellem to hold. Vi henstiller til at I hjælper os med at holde Kiss and Swim området som ”stillezone”, så den ro i hallen, som vi kender fra 25 minutters hold fortsat er der. Kiss and Swim Zonen bliver lige ved siden af hvor dit hold krydses af og afsluttes, så det bliver let for din træner at kalde næste hold hen.

 

Vi beder til at de nye retningslinier bliver respekteret af alle.  Vi er sikker på at det giver de bedste forudsætninger når vi skal i vandet og lære alle de sjove ting man kan lære ved svømning.

 

Spørgsmål til det nye tilmeldingssystem, programmet, hold, tider mm. er som altid velkommen, svar blot på denne mail, så står vi klar til at hjælpe.


Vi glæder os til at se dig til næste sæson - glade svømmehilsner