Grønne klubarmbånd

Første undervisningsgang udleveres et grønt klubarmbånd som skal bæres når man er til klubsvømning. Armbåndet er personligt og der udleveres kun til medlemmet. På "leg og plask"-holdene udleveres der kun ét armbånd, som skal deles af barnet og mor/far. Vi anbefaler at I enten går hurtigt igennem adgangsmøllen, eller tager barnet på armen.

Armbåndet skal scannes ved indgangen, så det aktiveres og kan efterfølgende bruges til at låse skabet. Der er ingen adgang uden armbånd.

Armbåndet giver adgang til det aktuelle undervisningshold, samt omklædning før/efter. Det er ikke tilladt at bade i bassinerne før/efter undervisningen, hvis man har det grønne armbånd. Ved misbrug inddrages armbåndet.

Mistet armbånd:

Hvis man mister sit armbånd i løbet af sæsonen, skal man købe et nyt. Det koster kr. 50,- og kan købes i svømmehallens billetsalg i åbningstiden. Om søndagen lukker billetsalget inden undervisningsholdene starter, så her kan man skrive til os på svoemning@tune-if.dk. Beløbet overføres til vores bankkonto og vi klarer bestillingen af et nyt armbånd, som udleveres af vores søndagsrepræsentant i forhallen.

Aflevering af armbånd:

Stopper man til svømning før sæsonens slutter skal klubarmbåndet leveres tilbage. Ved sæsonafslutning skal alle klubarmbånd og forældrekort leveres tilbage, så de kan blive genbrugt.