Ledsagerarmbånd & voksen selvsvøm

Ledsagerarmbånd mandag, onsdag og fredag:

Forældre til svømmere der går på undervisningshold onsdag og fredag kan købe ledsagerarmbånd. Forældre til svømmere der går på undervisningshold om søndagen, som ønsker at svømme samtidig, henvises til ”voksen selv svøm” (se beskrivelsen nedenfor)

Forældre, der har købt ledsagerarmbånd, kan medbringe egne ”børneklubmedlemmer” til omklædning, bad og bad i offentlig bassindel uden beregning fra 30 min. før holdet starter til 30 min. efter endt undervisning. Det skal understreges, at de sorte ledsagerarmbånd er baseret på, at forælderen skal være i bassinet sammen med klubmedlemmet.
Ledsagerarmbånd giver således muligheden for, at man som voksen selv kan svømme, mens barnet modtager undervisning.

Sommersvøm 2019: 145 kr. pr. stk
Sæson Ledsagerarmbånd koster kr. 605,- for hele sæson og fra nytår 2020 og resten af sæsonen koster det 303 kr. pr. stk.

Du køber det i svømmehallens billetluge mod forevisning af svømmerens grønne klubarmbånd.

Vi gør opmærksom på at ledsagerarmbånd kun er gyldigt i svømmehallens åbningstid. Det betyder at du, på hold der slutter samtidig med offentlig åbningstid, IKKE kan benytte bassinerne efter undervisningstiden og man skal derfor forlade svømmehallen umiddelbart efter ophør af undervisningen.

Henvendelse vedrørende ledsagerarmbånd bedes rettet til Greve Svømmehal – www.gsh.dk

Voksen - selvsvøm – med supervision & opsyn (kun søndag):

Forældre til svømmere der går på undervisningshold søndag mellem kl. 15.00-17.00, som ønsker at svømme samtidig med barnet, skal tilmelde sig ”voksen selv svøm”.

BEMÆRK: at der ikke er mulighed for voksen selvsvøm fra kl. 14.30-15.00.

Holdet svømmer i 25 meter bassin med vanddybde på 180/450 cm i 25 minutter ad gangen. Man svømmer i sit eget tempo og stilart efter eget valg. Der vil være opsyn og supervision ved bassinkanten, således man efter eget ønske fx kan lære hovedspring eller få råd om teknik for at blive en bedre svømmer.

Da vi ikke har ”ledigt vand” før og efter undervisningen vil kortet kun være til svømning i det dybe bassin, på samme tid som undervisningen af børnene pågår. ”Holdet” svømmer 25 minutter.

Tilmeldingen foregår på hjemmesiden www.tunesvoem.dk - tilmelding sæson 2018/2019. Adgangskort vil blive udleveret i forhallen på første undervisningsgang.

Pladser på voksen selvsvøm, kan ikke købes i svømmehallens billetluge, ligesom der ikke kan bruges andre former for adgangskort til svømmehallen, idet svømmeklubben selv administrerer hold/deltagere om søndagen, da undervisningen er uden for den offentlige åbningstid.

Pris: kr. 625,- pr. ½ time. Ved køb af 1 time ydes 50% rabat på den sidste halve time. Kontakt venligst klubben pr. mail for nærmere information

Er der spørgsmål er man velkommen til at kontakte os på svoemning@tune-if.dk