Information vedrørende vores svømmeskole

Tilmelding til sæson 2019/2020 åbner mandag d. 27. maj 2019 kl. 18

Tilmelding foregår online via topmenuen ”Tilmelding”
Vær opmærksom på at få valgt korrekt dag og hold, da man kun kan blive flyttet til andet hold
såfremt der er ledige pladser

Man skal have en profil for at kunne tilmelde til svømmesæsonen. Man kan med fordel oprette denne profil inden tilmeldingen åbner. Man opretter sig selv som bruger og tilføjer hustandens øvrige medlemmer efterfølgende. Derved skal man kun logge ind en gang, når man ønsker at tilmelde sig.

Klubarmbånd: Ved første undervisningsgang udleveres et grønt klubarmbånd som skal bæres når man er til klubsvømning. Hvis man mister sit armbånd i løbet af sæsonen, skal man købe et nyt. Det koster kr. 50,- og kan købes i svømmehallens billetsalg i åbningstiden.

Stopper man til svømning før sæsonens slutter skal klubarmbåndet leveres tilbage. Ved sæsonafslutning skal alle klubarmbånd og forældrekort leveres tilbage, så de kan blive genbrugt.

Undervisningsdage normal sæson september-april: onsdage, fredage og søndage

Undervisning søndag: Bemærk venligst at undervisningen om søndagen foregår uden for den offentlige åbningstid. Læs venligst den særskilte information om søndagsundervisningen her.

Undervisningsdage sommersvøm maj-juni: mandage, onsdage og fredage

Ferie- og undervisningsperiode: Vi henviser til vores information under ferie- og undervisningsperiode. Her finder man bl.a. dato for første og sidste undervisningsdag, ferie samt ikke undervisningsdage. Se nedenstående link:

Kalender

Er der spørgsmål er man velkommen til at skrive til os på følgende mail: svoemning@tune-if.dk