December er i fuld gang, julen står for døren og alle svømmehold vil i den sidste svømmeuge før jul fejre at vi skal afslutte 2. delperiode af vores sæson (november+december) med en rigtig festlig uge fyldt med sjov nissesvømning, hvor vi repetere de øvelser vi har lært de seneste to måneder.

Festuge har vi indført samtidig med det nye svømmeskolekoncept som vi underviser efter pr. denne sæson.

Det er den uge hvor vi fejrer at vi er færdige med den forgangne delperiode i sæsonen.

Hver sæson er opdelt i fire delperioder:

•                          september + oktober

•                          november + december

•                          januar + februar

•                          marts + april

 

Som afslutning på hver delperiode har vi en festuge, hvor vi gør lidt ekstra ud af at hygge omkring svømmeundervisning, medens vi repeterer de øvelser vi har arbejdet med i den forgangne periode.


Vi gør os umage med at arbejde hen mod en sjovere undervisning med høj grad af faglighed. Her i 2. delperiode af sæsonen betyder det at vi øver vores begyndersvømmere i at blive dygtige til at holde vejret under vandet og sidde på bunden, medens de letøvede træner en masse streamline, som er gode kraftige afsæt fra kanten, hvor kroppen holdes spændt som en pil så langt man kan. De øvede prøver kræfter med at skodde og lave hovedspring. På samtlige hold bliver der naturligvis arbejdet med (delelementer) af de fire stilarter: crawl, rygcrawl, brystsvømning og butterfly i hver eneste svømmeundervisning.