25 minutters hold ændres til 30 minutter

Fra sæson 2019/2020 vil alle vores normale svømmehold være 30 minutter. Enkelte hold er undtaget. Tiden vil indeholde modtagelse og afkrydsning, undervisning i vand, samt en god afslutning og på gensyn til næste gang. Har du svømmet hos os tidligere vil du ikke mærke det store til ændringen, vi samler blot alt i undervisningen. For os er det vigtigt vi har tid til at tage imod alle børn. Derfor vil vi bruge tid på at skabe nærvær og tryghed på kanten ved undervisningens start, ligesom vi ved afslutning på undervisningen igen vil samles og afsluttes på en god måde.

Ved samme lejlighed indfører vi ”Kiss & Swim Zone”, således at der ikke opstår trængsel på bassinkanten i overgangen mellem to hold. Vi henstiller til at I hjælper os med at holde Kiss and Swim området som ”stillezone”, så den ro i hallen, som vi kender fra 25 minutters hold fortsat er der. Kiss and Swim Zonen bliver lige ved siden af hvor dit hold krydses af og afsluttes, så det bliver let for din træner at kalde næste hold hen.

Vi beder til at de nye retningslinier bliver respekteret af alle.  Vi er sikker på at det giver de bedste forudsætninger når vi skal i vandet og lære alle de sjove ting man kan lære ved svømning.