Thaiboksning

Billedresultat for thaiboksning clip art

I denne sæson tilbyder gymnastikafdelingen Thaiboksning med Victor Vøhlert, som nogle af jer måske kender fra Tune Skole, hvor han til daglig er lære og blandt andet underviser i idræt, herunder Thaiboksning i valgfag, for udskolingseleverne. Victor er selv udøver af Thaiboksning og vil rigtig gerne lære fra sig i denne sportsgren og vi er så heldige, at han har sagt ja til, at gøre det i Tune.

Der er to hold, som tilbyder Thaiboksning for begge køn og der er god mulighed for, at gå til en sport i familien sammen med den unge voksne og forældre. Det koster kr. 500 pr. person at gå på et hold i hele sæsonen, som starter i uge 36 og slutter i uge 17.

Kender du i forvejen ikke til Thaiboksning, så mød op på holdet og få et par prøvetimer og få en snak med Victor om holdet og indholdet af træningen. Læs meget mere på gymnastikkens hjemmeside www.tunegymnastik.dk under "Tilmelding til hold".

Thaiboksning:

  • Tirsdag kl. 16.00 til 16.55 for 12 til 14 årige piger og drenge
  • Tirsdag kl. 17.00 til 17.55 for 15 år og opefter og voksne

Beskrivelse for begge hold:

Thaiboksning vil hjælpe dig til at komme i form og samtidig udvikle værdier som høflighed, respekt, selvkontrol, selvværd og selvtillid.

Uanset alder og køn er styrke, kondition og smidighed alle fordele, som vi vil hjælpe dig med at forbedre. Alle muskelgrupper bliver styrket og strammet op via øvelser, teknikker og udfordringer, som er en del af træningen. Din udholdenhed og kondition vil forbedres i takt med, at vi øger dit træningsniveau. Ved kontinuerlige træning vil du derudover opleve øget energi og mentalt overskud i hverdagen.

Kom og oplev vores spændende træning.