Nyt trænerteam for Tunes 2. hold

Efter en årrække som træner for både 1. holdet og senest for klubbens 2. hold, valgte Søren P at stoppe som træner ved afslutningen af sæsonen.

Efter så mange år, hvor det jo har været en selvfølge at Søren P er træner i seniorafdelingen, har det været svært at indstille sig på at han ikke længere er en del af teamet og endnu sværere at finde en erstatning som fuldt ud kan overtage holdet og kommunikationen med 1. holds- og 3. holdstrænerne.

Det er derfor med stor glæde at vi nu kan præsentere hans afløsere. For at udfylde de store sko, har vi nemlig engageret ikke bare én men to nye trænere:

Sebastian Bernhart og Michael Blinaa

Det er nogle velkendte ansigter med stor erfaring fra mange kampe på 1. holdet, og de senest år som en del af stammen på 2. holdet. De kender således klubben indefra, og de kender alle spillerne – unge som gamle.

De vil i fællesskab stå for at udtage holdet, samt forberede og lede kampene i den nye sæson. Jesper ”Humse” Korsgaard fortsætter som holdleder, og ser frem til det nye samarbejde.

Fra klubbens side skal der lyde et kæmpestort tak for denne gang til Søren P, samt et varmt velkommen til Sebbe og Blinaa – vi ser frem til samarbejdet!

P.b.v.