Vi har nu været i gang i  ti måneder.
Siden april 2018 har vi testet undervisning i E-Sport af, og kun med gode resultater.
Vi har dystet i vores første turnering, skabt et samarbejde med foreningen København E-Sports som vi fast dyster mod, også kaldet SCRIMS og vi har fået tildelt vores første fondsstøtte.
Med støtten og den igangværende struktur kan vi nu løfte sløret for, vores udvidelse. Vi har fået tildelt et nyt lokale, på Tune skole og vi har købt 10 computere, 10 skærme, 10 gamer stole og 10 musemåtter. Vi kan derfor tilbyde meget mere E-Sports i Tune.

Vi holder åbent i foreningen mandag, tirsdag og onsdag fra 16:00 - 22:00 på Skolegade 10, 4030 Tune

Mandag:

16:00 - 18:00 åbent for alle spil. 10 Pladser, først til mølle.

18:00 - 20:00 åbent for alle spil. 10 Pladser, først til mølle.

20:00 - 22:00 åbent for alle spil. 10 Pladser, først til mølle.

Tirsdag:

16:00 - 18:00 åbent for alle spil. 10 Pladser, først til mølle.

18:00 - 20:00 Fortnite holdet. 9 pladser, først til mølle.

20:00 - 22:00 åbent for alle spil. 10 Pladser, først til mølle.

Onsdag:

16:00 - 18:00 åbent for alle spil. 10 Pladser, først til mølle.

18:00 - 22:00 CS :GO Elite hold. Minimum Gold Nova 1, 3 pladser ledige.

Åbent for alle spil kan man spille:
CS:GO, LOL, FORTNITE, APEX Legends, Overwatch, PoE, Heroes of the Storm og andre gratis spil eller spil man selv har på sit account.CS:GO, LOL, FORTNITE, APEX Legends, Overwatch, PoE, Heroes of the Storm og andre gratis spil eller spil man selv har på sit account.

Får vi 5 + tilmeldinger til et specifikt spil tilknytter vi et træningsprogram til holdet. Er man 5-10 i alderen 25+ kan man frit bruge lokalet til sin egen træning. Her vil der også være mulighed for sparring omkring strukturering af sin træning samt indholdet - så længe man er medlem af foreningen.

KONTINGENT

Pris 550,- pr. halve år, periode 1. januar til 30. juni.

Pris 550,- pr. halve år, periode 1. juli til 31. december.

OM UNDERVISNINGEN:

Undervisningen bliver designet til at kunne imødekomme alle niveauer.

Omdrejningspunktet bliver dog hold-relationen, ingame kommunikation, rollefordelinger, strategier og alt dette står sine prøver med testkampe mod andre foreningshold med samme niveau (SCRIMS) samt løbende turneringer (LANS) rundt omkring i Danmark.

VIL DU VÆRE TRÆNER?

Vi har kompetencerne til at klæde dig på, til at blive træner i E-Sport. Det kræver dog, at du kender det spil du gerne vil være træner i.

VIL DU VÆRE MED?

Vi har brug for frivillige til at drive det nye E-Sports lokale, tage med til LANS og andre praktiske ting

VIL DU LEJE LOKALET TIL !

Skriv til foreningen med din forespørgsel og få tilsendt specs + priser.

Adressen er:
Skolegade 10, 4030 Tune