MTB - søndagstræning 2019 - kun i vinterhalvåret

Vinter MTB i Tune Cykel Motion

Nu er vi startet på vintersæsonen, vi kører MTB hver søndag kl 10:00 fra Klubhuset Skolegade 9.

Vi håber at vi bliver så mange at der kan laves mindst 2 hold, så vi kan give så mange som muligt nogle gode oplevelser og frisk luft hen over vinteren - i tilgift kan vi måske også holde formen lidt ved lige - så starten på sommercyklingen ikke bliver så hård.

Vi kan ikke love, at der hver søndag vil være turledere fra TCM - men mød op og kør en tur med dem der kommer.

Vores ture starter søndage kl. 10:00 fra vores klubhus Skolegade 9A og det foregår i perioden fra primo oktober til ultimo marts – så tager sommersæsonen over og racercykerne skal igen på landevejen – men lad os se om der ikke også bliver plads til en tur på MTB også når vi igen får sol og varme.

TCM vil rigtig gerne, at vi bliver flere, det vil øge vores muligheder for at lave hold på forskellige niveauer til glæde for alle. Derfor vil vi igen opfordre til, at alle hjælper med til at sprede nyheden om TCM’s MTB initiativ, vi hygger os, vi får masser af frisk luft, vi får nye gode cykelkammerater og i tilgift får vi også motion og så den lille hyggestund med kaffe og småkager efter turen.

Vi glæder os til at fortsætte turene og håber, at vi fortsat bliver begunstiget af vejret og endnu flere deltagere – vi ses på søndag kl 10:00.

Mange hilsener

Bestyrelsen

Nedenfor et lille udplug af de ruter vi har kørt - klik på den og de kommer i fuld størrelse

Hedebostien      Himmelsøen     Hedeland1      Hedeland2       Hedeland3