Bestilling af tøj & bolde

Til alle medlemmer i Tune IF Badminton.

I sæsonen 2019-20, har Tune Badminton indgået en ny tøj- og boldaftale med RSL.

Aftalen betyder, at alle klubbens medlemmer har mulighed for, at købe tøj og bolde

Da sponsorudvalget samtidigt har indgået sponsoraftaler med Primero og SuperBrugsen, kan vi, mod sponsortryk på tøjet, tilbyde tøj og bolde til meget favorable priser

For eksempel kan man købe et sæt med T-shirt, shorts/skirt og træningsdragt til kun 250,-.

Da klubben giver et relativt stort tilskud til tøjet, må der kun bestilles/købes tøj til den enkelte spiller (betalende medlem af Tune IF Badminton). Ikke til venner og familie.

F.eks. kan den enkelte spiller bestille/købe førnævnte sæt og x antal ekstra t-shirts. Man kan desuden mod ekstrabetaling får trykt ønsket navn på tøjet.

I starten af den nye sæson vil der igen blive mulighed for prøvning af tøj.

Datoer for tøjprøvning i Hal 2:
Tirsdag d. 6. august, kl. 18:30-20:00
Mandag d. 12. august, kl. 18:30-20:00
Tirsdag d. 13. august, kl. 18:30-20:00
Onsdag d. 14. august, kl. 10:00-11:00
Ungdomsspillere vil kunne prøve tøjet i uge 33 til træning.

Bestillinger foretaget inden d. 18. august vil blive leveret omtrent d. 2. september.

OBS:
Der kan forekomme enkelte størrelser, som pt. er midlertidigt udsolgt.
Alle tøjdele og størrelser vil komme på lager igen start august og man vil herefter kunne bestille igen.
Så fortvivl ikke.

Den enkelte spiller skal selv bestille sit eget tøj og tøjet leveres i klubben på nærmere bestemte datoer.
Der kan ligeledes bestilles fjerbolde på RSL´s shop til yderst fordelagtig pris. Bolde leveres sammen med tøjet til den enkelte spiller jvf. førnævnte datoer.

Bestilling hos RSL fra d. 1. juni 2019.
Brugernavn:    tune
Adgangskode: badminton