E-sport info

Sporten er ankommet til TUNE!

Tune IF, TUC og Café ung i Tune er indgået i et samarbejde om den fælles vision at tilbyde de unge i Tune at dyrke eSport i foreningsregi. Foreningen “TUNE IF eSport” vil ligge under Tune IF og vil tilbyde eSport for alle uanset niveau eller ambition. Der skal være plads til dem, som alene ønsker at dyrke eSport som en fritidsbeskæftigelse, og vi vil forsøge at skabe rammerne for udvikling til dem, som vil noget mere seriøst. Vigtigst er, at alle kan dyrke eSporten under organiserede forhold, hvor det ikke kun er det spiltekniske, men også det sociale og underholdningen, der er i fokus.

Tune IF eSport vil give de håbefulde eSports gamere et sted at fordybe sig med eSport. Foreningen vil bistå med de nødvendige faciliteter, hvor medlemmerne kan modtage træning og vejledning. Samarbejde, fællesskab, fælles mål, lighed og frivillighed er kerneværdierne.

Medlemmer med tanker om blive professionelle gamere kan blive godt rustet til, hvad der måtte vente dem, og hvad det betyder at blive en professionel eSports gamer.

Med de rette elementer som træning og vejledning kan ens potentiale udnyttes markant bedre, end hvis man bare spillede for sig selv.

Praktisk:

Vi starter med en prøveperiode, der løber fra uge 9 til og med uge 26 hvor prøveperioden slutter. Der startes med årgangene fra 2002 til 2005 (12 til 15-årige) med en forventning om, at vi efter prøveperioden åbner op for både yngre og ældre. Det vil foregå onsdag og / eller fredag i tidsrummet kl.: 18:00 - 20:00 i TUC’s lokaler. Alle er selvfølgelig velkomne.

Tilmelding skal ske via Tune-if.dk (find link på forsiden). Det koster et engangsbeløb á 300 kr. samlet for den fulde prøve periode (uge 9 til 26) og det inkluderer den officielle Tune IF eSports t-shirt. Vi vurderer hvilke spil, der skal spilles, når vi mødes, men som udgangspunkt CS:GO og League of Legends.

Har du spørgsmål bedes du sende en mail til

Jeppe Madsen/ eSport@Tuneungdomscenter.com

eller til Pauli Christensen/ Pauli@tune-if.dk