Historie

Trim, eller rettere sagt motionsløb, startede i begyndelsen af 70'erne i gymnastik- afdelingen. Trim blev gennem de næste 3-4 år en større og større succes med stigende deltagerantal af både voksne og børn. Det er hovedsageligt på stisystemer og gennem grusgravsområdet (senere Hedeland) at motions- eller kondiløbene foregår.  I 1977-78 kan registreres over 400 deltagere (medlemmer).  I 1980 udvider sommeraktiviteten sig til hele året . Der bliver i efteråret 1980 arrangeret et decideret "skovløb".

Den 9/6 1981 bliver afdelingen selvstændig . Aktiviteterne udvides med "Gjeddesdalløb" og deltagelse i Eremitageløb, hvortil der har været arrangeret fortræning i skoven. Op gennem 80'erne arrangerer afdelingen mange varianter i "kondiløbene" bl.a. også orienteringsløb, konditest, stjerneløb m.m.

Trimafdelingen har senere udvidet udbudet, idet begreberne "vandretrim" og "cykeltrim" kom på programmet. Senest er Rulletrim og Power Walking startet med god søgning . Det nyeste er gang med stave.

Efter at par sæsoner må vandre og cykeltrim ophøre, men Løbetrim og Power Walking fortsætter og kan stadig samle et pænt deltagerantal hver mandag .  Rulletrim samles onsdag, med mange børn.

Afdelingen har været tilsluttet den nu nedlagte Danmarks Trimkomite .
Vi har i dag ca. 90 medlemmer.
Trim har løbende sendt deltagere på div. kurser arrangeret af Danmarks Trimkomite .
Vi har et glimrende samarbejde med Fløng I.F. kondi vedrørende div. arrangementer, som hovedsagelig foregår i "Hedeland".