Løb
For løberne er der en storoplevelse i vente, når de mange der har trænet målrettet til Copenhagen Halfmarathon står ved startsnoren den 18. september. Trim ønsker alle et godt løb, og en stor oplevelse.

Der er også mange andre løb, som vore deltagere deltager i, bl.a. HC Andersen Marathon i Odense.

Den ugentlige træning mandag og onsdag fortsætter naturligvis, og krydres nogle gange med efterfølgende tabata-træning. Følg med på facebooksiden Løbeklubben i Tune, og kast også et blik på opslagstavlen, hvor der kommer info om forskellige eksterne løb.

Cykel Motion
Når dagene kortes er det ikke længere muligt at lave cykeltræning tirsdag aften.
Sidste træningsdag og sæsonafslutning er tirsdag den 27. september. Nærmere info fra TCM.
Formiddagsholdet torsdag kl. 10 fortsætter ligeledes så længe vejrforholdene tillader.
Træning søndag fortsætter med tilmelding via hjemmesiden.

Krocket
Danmarksmesterskaberne i Krocket for enkeltmand blev afholdt på Varde Sportscenter den 23. juli

Tune IF Krocket var repræsenteret med 4 spillere i forskellige rækker. DM i Krocket spilles i 8 rækker, således at spillerne er inddelt efter niveau, M1 er bedste række, og netop her gik Tune IF Krocket til tops. Det var Finn Kolbe, som blev vinder efter en fornem indsats i indledende runde og helt overbevisende spil i finalens 2 kampe. Finn er "gammel" Tuneborger med en fortid i Tune IF. Læs mere om Finn på Trims hjemmeside under Krocket. Trim ønsker Finn hjerteligt tillykke med danmarksmesterskabet.

DM for par bliver afholdt den 10. september i Møldrup. Her er Tune repræsenteret med 1 par.

DM for hold bliver afholdt den 17.-18. september i Vildbjerg, her er Tune repræsenteret med 2 hold.

Stavgang, Powerwalk, Mandags- og onsdagsvandring og Rullehockey
Disse aktiviteter fortsætter deres ugentlige træninger. Se aktuelle tider på www.tunetrim.dk.

Pigerne i powerwalk ser frem til at deltage i Smuk Kvindeløb i Roskilde den 6. september.

Vandrefestival
Som det er fremgået af Sydkysten m.v. er Greve kommet med i Vandrefestivalen og udbyder 8 ture.

Lidt sent i processen kom vi også med og arrangerer en tur på 11 km i Hedeland onsdag den 31. august kl. 17.00 fra Trims klubhus. Der er ingen tilmelding, bare mød op med madpakke og godt humør.

I Greveområdet er der herefter kun 2 korte ture tilbage, nemlig Brødmosen den 1. september kl. 19.00 (3 km) og Greve Skov den 3. september kl. 10.00 (4 km). Se alle turene på www.vandrefestival.dk.

I forløbet blev vi kontaktet, om vi med kort varsel ville stille op til et radiointerview om vandring. Vandreudvalget var for-hindret, men Gerda, Hugo, Solvej og undertegnede stillede op og fortalte P4’s lyttere om glæderne ved vandring. Der blev også optaget et interview med Solvej og Gerda, som kan ses på facebook DR P4-København.

Hedelandsløb
De næste løb er den 4. september og den 2. oktober. Se mere om løbet, distancer, deltagere og tider på www.flongkondi.dk.
Nærmere beskrivelse af turene fremgår af de enkelte turinvitationer.

Tilmelding til mailadressen: vandring@tune-if.dk 3 dage før turen.

Spørgsmål kan rettes til Fritz på tlf. 46 13 91 01, mobil 21 29 21 59 eller på anførte mail.