Klar til et aktivt efterår

Når dette læses er jævndøgn passeret og CykelMotion og Krocket må stoppe med aftentræningen. De mange som kommer i Hedeland om dagen kan snart glæde sig over et smukt Hedeland i efterårsfarver.

Løb
Der er mange der har trænet målbevidst mod CPH Half. Vi håber alle er kommet godt igennem og har haft en god oplevelse.
Vi fortsætter træningen fra klubhuset kl. 18, men må snart ty til stierne i Tune, så meget mere er der grund til at møde op til træningen lørdag, der annonceres på Facebook: Løbeklubben i Tune.

Cykel Motion
Aftenholdene holdt sæsonafslutning med ris-rosmøde d. 27. september, så fremover er der kun træning søndag formiddag.
Tilmelding via hjemmesiden.
Formiddagsholdet torsdag kl. 10 fortsætter dog så længe vejrforholdene tillader. Se mere herom og tilmelding på hjemmesiden www.tunetrim.dk og klik på cykelmotion.

Krocket
Trods "sommervejr" i september, kan vi ikke ændre på, hvornår solen står op, og især går ned. Det fine vejr har betydet, at vi har kunnet aftentræne hele september, men nu går det ikke længere, så vi må "nøjes" med fredag eftermiddag, så længe "lyset" tillader det.

Senere vil vi så inddrage udvalgte søndage. Danmarksmesterskaber for par og hold bliver afviklet i løbet af september, så turneringen i DGI-regi er slut for 2016.

Ved DM for par, som blev afviklet i Møldrup lørdag den 10. september, var Tune IF Krocket repræsenteret i række A1 med Jørgen og Mogens Kiner. De vandt deres indledende pulje ganske overbevisende, og skulle derefter spille finale mod parret som repræsenterede Bornholm.

Brødrene Kiner har høje ambitioner, de bor i Skælskør, de bruger 1 time i bil til Tune, hvor de "kører forbi" adskillige Krocket klubber, men de har valgt os.
Tune havde igen en mulighed for et Danmarksmesterskab, som ville have været det andet i 2016. Finalen endte dog med sejr til det bornholmske par, "brødrene" kæmpede godt, 2. pladsen er et flot resultat, så vi ønsker Jørgen og Mogens til lykke og al held og gode placeringer fremover.

Stavgang, Powerwalk, Onsdagsvandring og Rullehockey
Disse aktiviteter fortsætter deres ugentlige træninger uændret. Se aktuelle tider på www.tunetrim.dk.
5 medlemmer fra Powerwalk har deltaget i Smuk Kvindeløb i Roskilde den 6. september. Alle kom flot igennem, og havde en stor oplevelse i det flotte vejr.

Mandagsvandring
Når sommertiden er slut, starter mandags-vandringen kl. 10.00, første gang d. 31. oktober.

Vandrefestival
Vi var spændte på hvor mange, der kunne finde vej til Tune. Men hele 45 dukkede op, hvoraf ca. 30 var udenbys vandrere. Alle havde en god tur i det flotte vejr til Gasbjerget, Naturlegepladsen, Vindinge Langsø og Vinterrasserne. Så vi er friske til at være med næste år, så endnu flere kan stifte bekendtskab med Hedeland og Tune.

Hedelandsløb
De næste løb er den 2. oktober og den 6. november. Se mere om løbet, distancer, deltagere og tider på www.flongkondi.dk.