November 2016

Sommeren holdt ved længe, men nu er efteråret kommet, og med den rigtige påklædning kan man stadig få megen motion udendørs. Og så er Hedeland og skovene jo klædt i pragtfulde efterårsfarver!

Løb
Siden sidst har 15 løbere gennemført Copenhagen Half. Alle kom godt igennem de godt 21 km. Det var godt "løbet" og Trim ønsker alle til lykke med den flotte præstation!
Ved samme lejlighed fik vi indviet vore nye beachflag. Tak til vores sponsorer Lars Skjoldby og Anders Jakobik Kolding
Vore aktive løbere deltager i mange løb rundt omkring, bl.a. Sydkyst-løbet den 16. oktober.

Juleafslutning
Løb og Powerwalk holder fælles juleafslutning med gløgg og pakkeleg mandag den 12. december. Tilmelding og yderligere info på opslag i klubhuset.

Cykel Motion
Cykel Motion holdt sæsonafslutning for aften-træning den 27. september, så fremover er der kun træning søndag formiddag. Tilmelding via hjemmesiden.
Formiddags holdet torsdag kl. 10 fortsætter dog så længe vejrforholdene tillader.
Se mere herom og tilmelding på hjemmesiden www.tunetrim.dk og klik på cykelmotion.

Krocket
Tune Krocket er igen Danmarksmester! Danmarksmesterskaberne for hold blev afviklet på anlægget ved Vildbjerg Sports & Kulturcenter i weekenden den 17/18. september, som de sidste turneringskampe i sæsonen 2016. Tune var repræsenteret med 2 hold.
Holdet i række B1 leverede "en hæderlig indsats" og kunne rejse fra Vildbjerg med "æren i behold". De 2 par spillede 20 kampe, det blev til 8 sejre efter ca. 14 timers krocket. Holdet i række A1 spillede 16 kampe med 13 sejre til følge. Det var der ingen andre som kunne præstere så: DANMARKSMESTERSKABET I A1 GIK TIL TUNE!
Fantastisk sæson
Det har været en fantastisk sæson. Adskillige vindere i par og mix-stævner landet over: Øst-Mesterskab for par i række A1 og 2 Danmarksmesterskaber.
Disse resultater er naturligvis kun blevet skabt, fordi Tune-spillerne udviser stor entusiasme, og har fundet krocket som en fantastisk sport.
Efterårstræf
Vi har inviteret samtlige spillere på Sjælland til en hyggeformiddag i Tune: Efterårstræf – søndag den 6. november kl. 9.30 – 12.45.
Træningstider
Vi har nu "gearet" ned, og træner efter vejrforholdene fredage kl. 14.30 og søndage kl. 9.30.

Stavgang, Powerwalk, Onsdagsvandring og Rullehockey
Disse aktiviteter fortsætter deres ugentlige træninger uændret. Se aktuelle tider på www.tunetrim.dk.
Powerwalk forlængede sæsonen i Hedeland ved at starte kl. 17, men er nu efter at sommertiden er forbi tilbage til kl. 18.00, og på stierne i Tune. Inden længe kan man glæde sig over juleudsmykningen.

Mandagsvandring
Fra mandag den 31. oktober og indtil sommertiden begynder igen, er starttidspunktet kl. 10.00 fra klubhuset.
Se mere om løbet, distancer, deltagere og tider på www.flongkondi.dk.
Nærmere beskrivelse af turene fremgår af de enkelte turinvitationer. Tilmelding til mailadressen: vandring@tune-if.dk 3 dage før turen. Spørgsmål kan rettes til Fritz på tlf. 4613 9101, mobil 2129 2159 eller på anførte mail.

Hedelandsløb
De næste løb er 6. november og 4. december. Efter sidstnævnte løb serveres julegløgg, og der er lodtrækningspræmier samt ekstra lodtrækning blandt alle, der løber med nissehue.