Maj 2016

Sæsonstart

Ja, så er sommersæsonen startet, og det er jo dejligt med de lyse og forhåbentlig snart lune aftener. Du kan stadig nå at komme i gang med træningen på
nedennævnte aktiviteter.

Siden sidst
Hedelands Naturtrail blev gennemført søndag den 10. april. Der var tilmeldt 339 og 315 gennemførte og de fleste sagde samstemmende efter løbet, at det var gode og smukke, men også hårde ruter, vi havde fundet.
Glædeligvis var der også 20 børn blandt deltagerne, så alt i alt mener vi, der er basis for at fortsætte i 2017.

Takket være det nye tidtagningssystem, som Lars Skafte stod for, har vi sparet en masse penge, så det økonomiske resultat ser også lovende ud.

Alle deltagernes tider kan ses på www.naturtrail.dk, læs også kommentarerne og se billederne på Facebook www.facebook.com/HedelandsBjerglob. Tak til Tune-Hallerne, som dannede et godt udgangspunkt for løberne og de administrative hjælpere, og stor tak til alle hjælperne som sled bravt i det, og dermed havde en stor andel i, at løbet blev en succes.

Se den fulde omtale af løbet på Trim’s hjemmeside www.tunetrim.dk.

Særlige aktiviteter i maj/juni

Løb – mandage og onsdage kl. 18.00

Træning for nybegyndere startede den 11. april. Vi går langsomt frem, så du kan stadig nå at komme med, så mød bare op i klubhuset, Skolegade 9. Du kan følge løbetræningen på Facebook: Løbeklubben i Tune.

De erfarne løbere er godt i gang med de mange eksterne løb, senest Sydkystløbet og maraton i Hamborg. Rigtig mange af løberne, der begyndte sidste år, fik deres ilddåb ved Hedelands Naturtrail. Se omtalen ovenfor og på hjemmesiden og Facebook.

Cykel Motion
Trods regnfuldt vejr ved sæsonstarten den 5. april var der stort fremmøde, og det tegner godt.
Se de aktuelle træningstider tirsdage, torsdage og søndage på hjemmesiden www.tunetrim.dk og klik på cykelmotion, øverst på siden.
Spørgsmål rettes til Søren Sewohl Petersen, tlf. 2335 9123, email: cykelmotion@tune-if.dk.

Mandagsvandring kl. 9.00 fra klubhuset
Deltagerne opdeles i grupper, der går forskellige ruter og distancer.

Onsdagsvandring i Hedeland Nord kl. 9.00 fra Tune-Hallernes p-plads
Vi sigter efter ca. 10 km på 2 timer, afhængig af terrænforholdene.

Powerwalk
I Powerwalk har vi mange aktive medlemmer, som deltager i forskellige "løb" rundt omkring.
Således deltager 6 powerwalkere i I FORM’s kvindeløb på Frederiksberg søndag den 8. maj nemlig; Anne Hansen, Dorte Larsen, Kirsten Boyd, Kirsten Sander, Pia Helmark og Lissi Nørredal. Har du lyst til sådanne udfordringer, og være med i et godt kammeratskab, så kom op til klubhuset, Skolegade 9, en mandag kl. 18.00.

Stavgang
Vi fortsætter med uændret starttidspunkt kl. 10.00

Rullehockey
Nu hvor det er lunt i vejret, håber hockeyspillerne at kunne byde velkommen til nye rulleskøjteløbere tirsdage 18.30 på asfaltbanen ved siden af Hal 2.

Krocket
Nye medlemmer modtages! Du er velkommen til et par "prøvetimer", mandage kl. 17.30 eller fredage kl. 14.30. Vi mødes på Tune-Hallernes P-plads ved indgangen til CBL.
Kontakt gerne aktivitetsformand Kurt Madsen tlf. 4045 6378 eller mail: jk@madsen.mail.dk

Hedelandsløb
De næste løb er den 1. maj og 5. juni. Se mere om løbet, distancer, deltagere og tider på www.flongkondi.dk.

Stafet for Livet - Greve
I år afholdes stafetten 20.-21. august. Vi har oprettet holdet LIVET – Tune IF. På seneste HB-møde blev det besluttet at hele Tune IF bakker op. Se side 10 for mere information.