Siden sidst

Åbningen af Hedebostien den 24. april
Trim deltog med ca. 30 vandrere og 15 løbere. Vi begyndte i dejligt solskin, og havde en fin tur ad den nye sti. Efterhånden som vi kom nærmere festpladsen trak skyerne sammen, og da borgmestrene skulle foretage den officielle åbning kl. 12, væltede sneen ned og det blev hundekoldt.

Trim vil uden tvivl få megen glæde af Hedebostien, men det er vores håb, at også tuneborgerne vil benytte stien og komme ud i den friske natur. Der er fine legepladser og picnicområder i begge retninger.

Særlige aktiviteter i juni/juli
Løb
Vi regner med at deltage i Parkstafetten i Roskilde den 14. juni og ligeledes i CPH Half, der afholdes 18. september. Til CPH Half starter der en særlig træning den 30. maj med focus på længere ture og intervaltræning.
For mere info spørg din løbetræner, eller gå ind på facebooksiden Løbeklubben i Tune.

Cykel Motion
Som noget nyt, har Tune IF Cykel Motion startet cykelmotion om dagen. Turene vil være i et tempo således, at der også er mulighed for at nyde den danske sommer.

Vi starter fra Trim`s Klubhus Skolegade 9, 4030 Tune, hver torsdag kl. 10.00. Vi cykler mellem 20 og 25 km alt efter vejret. Der er indlagt en lille pause, hvor vi nyder vores medbragte kaffe eller andet at drikke. Man tilmelder sig til turene, ved at gå ind på Tune IF Cykel Motions hjemmeside, der er underside til www.tunetrim.dk hvor der klikkes på Cykel Motion. På denne hjemmeside klikkes på Cykeltræning torsdag.

Yderlige oplysninger gives ved formanden for Tune IF Cykel Motion Søren Sewohl Pedersen, tlf. 23 35 91 23, email: cykelmotion@tune-if.dk eller Fritz Jüngling på tlf. 2129 2159 eller e-mail fritz@tunenet.dk.

På hjemmesiden kan man også melde sig til cykeltræning torsdag aften og søndag formiddag. Til træningen tirsdag kl. 18 møder man bare op.

Tur til Kongsøre
Lørdag den 18. juni inviterer TCM til cykelture i Odsherred. Deltagerne kan vælge mellem 4 ruter med distancer fra 28 km til 65. Efter cykelturen er der mulighed for et forfriskende havbad, inden man hygger sig ved grillen.

Stavgang og Powerwalk, Mandags- og onsdagsvandring, Rullehockey og Krocket
Disse aktiviteter fortsætter deres ugentlige træninger. Se aktuelle tider på www.tunetrim.dk

Sommerfest
Den tidligere grillaften ændres lidt, idet vi ikke har grill ved klubhuset. Den bliver sikkert lige så hyggelig som tidligere år med god mad, fællessang og megen snak.

Hedelandsløb
De næste løb er den 5. juni og den 3. juli.
Se mere om løbet, distancer, deltagere og tider på www.flongkondi.dk.

Stafet for Livet/Greve
I år afholdes stafetten 20.-21. august. Vi har tilmeldt holdet Livet – Tune IF. Styregruppen er i øjeblikket i planlægningsfasen og afventer tiltag fra styregruppen i Greve. Se mere om Stafet for Livet på side 9 i dette nummer af KLUBnyt.

Her findes link til vort holds hjemmeside og anvisninger om, hvordan man tilmelder sig.