Januar 2016

Du læser nu det første indlæg fra Trim i den elektroniske version af Klub-Nyt.

Bestyrelsen håber, du fortsat vil gå ind på Klub-Nyt via hjemmesiden for at følge med i, hvad der sker i Trim.

Vi skal også finde ud af samspillet med den nye hjemmeside, som vi forestiller os skal bruges mere aktivt, således at den altid viser aktuelle træningstider og fremhæver de forskellige aktuelle tiltag. Det betyder, at det der skrives i Klub-Nyt fremover primært vil være om nye tiltag, kommende arrangementer og ændringer af tidligere tider m.v.

Det bliver spændende at være med i dette nye.

Og så må vi jo ikke glemme Facebook, som kommer til at spille en stadig større rolle med hurtige informationer til relevante medlemmer. Jeg glæder mig over den store positive effekt som Facebookgruppen Løbeklubben i Tune har haft for vore løbeaktiviteter.

Da Trim jo har flere vidt forskellige aktiviteter skal vi også have forskellige grupper på Facebook, så hermed efterlyses tovholdere for øvrige aktiviteter. Det forventes, at den nye Facebook for Tune IF går i luften i første halvår 2016.

Som omtalt ovenfor henvises til vor hjemmeside www.tunetrim.dk, hvor du kan se aktuelle træningstider og særlige tiltag i aktiviteterne for første kvartal.

Løbetræning vinter 2015-16.

Efter ved overståede løb både juleaften og nytårsaften er vi klar igen mandag den 4. januar.

Med start kl. 18.00 må træningen nødvendigvis foregå på de oplyste stier i Tune, hvor trænerne hver mandag forsøger at finde nye ruter.

Om onsdagen er der især intervaltræning fulgt op af lidt indendørs styrketræning.

Stavgang og Powerwalk har holdt en lille julepause, men er atter klar fra mandag den 4.1.

CykelMotion

Der er nu kun cykling søndage kl. 9.30, hvis vejret tillader.

Tilmelding via TCM’s hjemmeside.

Krocket

Græsset vil dårligt kunne bære en krocketkugle som følge af den megen nedbør, så træningen er indstillet indtil videre.

60 dage.dk

Se beskrivelsen i de fremlagte flyers eller i Sydkysten.

Starten på kampagnen er nu tæt på, nemlig 18. januar.

Overvej med dig selv om du ikke i konkurrence med andre eller dig selv skulle benytte to vintermåneer til ”at blive en sundere udgave af dig selv”.

Bevidstheden om, at man har gjort noget for at blive lidt sundere, vil være et ekstra incitatment til at gøre mere ud af motionen, når solen igen står højere på himlen.

Kampagnen passer fint med Trims hovedformål, så vi støtter derfor op om kampagnen og opfordrer vore medlemmer til at deltage.

Kampagnen indebærer, at man over 60 dage fra 18. januar dagligt online skal registrere sin motion,kost, søvn m.v.

Se mere om kampagnen på www.60dage.dk

Deltagerafgiften er kr. 100,-, hvoraf halvdelen tilfalder den klub, man stiller op for.

Følg forløbet på Facebook under Løbeklubben i Tune. Her vil der løbende komme opslag med seneste nyt.

Nyt klubhus.

I skrivende stund er der ikke noget endeligt nyt vedr. ibrugtagelse.

Vi forventer stadig det sker i slutningen af januar/primo februar, for når håndværkerne er færdige er der noget arbejde der skal gøres med flytning af inventar og indretning.

Kontingent 2016.

Kontingent for 2016 er kr. 200,-.

Kontingentstigningen skal sikre, at der atter er balance i regnskabet og lidt penge til indretningen af det nye klubhus.
Information om fornyelse af medlemskab er udsendt mellem jul og nytår pr. mail.
Har du ikke fået nogen mail herom, bedes du rette henvendelse til vor kasserer Lisbeth Jensen på email: vej@tunenet.dk

Hedelands Naturtrail 10. april.

Som tidligere nævnt arrangerer vi et nyt, spændende løb i Hedeland med startsted fra Tune-Hallerne.

Se mere om løbet på www.naturtrail.dk.

Hedelandsløb

De næste løb er den 7. februar og 6. marts.

Se mere om løbet, distancer, deltagere og tider på www.flongkondi.dk.

Vandring

Mandagsvandring: Mandage kl. 10.00. Der vil altid to ruter. Kort 6 - 8 km og en lidt længere på op til 10 km.
Onsdagsvandring er kl. 9.00 året rundt. Sigtet er 10 km på to timer.

Årets første vandretur er onsdag den 6. januar kl. 9.00. Vi forsøger igen med snigpremiere på den nye Hedebosti, som vi måtte aflyse p.g.a. sneen i november

De følgende ture er:

Tirsdag den 26. januar kl. 9.00: 19 km ad Taastrup Maraton (Lilla rute. D.v.s den østlige del via Sengeløse og Vridsløsemagle).

Onsdag den 17. februar kl. 9.00: Fra Sjælør til Christianshavn.

Nærmere turbeskrivelse af alle ture fremgår af de enkelte turinvitationer.

Tilmelding til mailadressen: vandring@tune-if.dk 3 dage før turen.

Spørgsmål kan rettes til Fritz på tlf. 4613 9101/ M 2129 2159 eller på anførte mail.