August 2016

Aktiviteter i august og september.

Mange løbere træner p.t. målrettet mod Copenhagen Half-Maraton, der afvikles 18. september.

Lokalt har vi to aktiviteter, hvor vi håber at se mange af vore medlemmer, nemlig Stafet for Livet 20.-21. august og Trim’s Hyggeaften 25. august.
Se mere nedenfor.

Løb
I august fortsætter vi med anden halvdel af løbekurset for nybegyndere, medens de mere rutinerede tager de længere ture, og deltagerne i CPH-Half fortsætter med deres specielle træningsprogram.

Følg med på facebooksiden Løbeklubben i Tune, men kast også et blik på opslagstavlen, hvor der kommer info om forskellige eksterne løb.

Smuk Kvindeløb
Der er åbent for tilmelding til SMUK kvindeløb i Roskilde, som afholdes tirsdag, den 6.09.2016, kl.:17. De anbefaler hurtig tilmelding for de, som ønsker en trøje med aktuelt deltagerårstal. Der er henholdsvis en 5 & 10 km rute.

Startsted: På plænen foran Vikingeskibsmuseet. Pris:160,- kr.

Sidste år deltog nogle Powerwalkere, som var meget tilfredse med arrangementet, og de synes det vil være dejligt, hvis nogle flere løbere fra Tune deltog.

Cykel Motion
Efter en vellykket tur til Kongsøre, hvor vejrguderne igen tilsmilede os, så deltagerne fik en god oplevelse, er vi nu tilbage til de faste træningsture tirsdag aften.

Turene torsdag kl. 10 har fået pæn tilslutning og fortsætter sæsonen ud.

Se TCM’s hjemmeside, der er underside til www.tunetrim.dk . Her kan du tilmelde dig træning torsdag (formiddag og aften) og søndag.

Krocket
Søndag d. 26. juni blev Tune IF Krocket’s årlige Mix-Stævne spillet, med deltagelse af 84 spillere fra 14 sjællandske klubber. Det blev en rigtig god dag for os som arrangører, og en god dag for spillerne med nogle spændende og lige kampe. Alle vil selvfølgelig gerne vinde, men ved et mix-stævne har det hyggelige samvær med andre også stor betydning.

20 vindere tog hjem med en flaske god rødvin, som var sponsoreret af Vognmand Jens Grönross.

Efter lodtrækning modtog 1 deltager en flot Købmandskurv sponsoreret af Super Brugsen i Tune, og 1 deltager modtog 3 fl. Rødvin sponsoreret af Info Revision.

I juli måned afvikles par-turnering i region midt & Vestsjælland, hvor Tune IF Krocket deltager med 6 par i 4 forskellige rækker, i alt er 29 par deltagere, så igen flot repræsentation fra Tune.

Lørdag d. 23. juli spilles DM Enkeltmand i Varde (i 2015 var Tune vært for arrangementet).

Fra Tune er 4 spillere kvalificeret og heldigvis i 4 forskellige rækker,- det er rigtig godt gået. Yderligere deltager 3 ”træningsmedlemmer” fra Tune ved DM.

Stavgang, Powerwalk, Mandags- og onsdagsvandring, Rullehockey og Krocket.

Disse aktiviteter fortsætter deres ugentlige træninger. Se aktuelle tider på www.tunetrim.dk.

Hyggeaften den 25. august kl. 18.00.

Der er ingen grill ved det nye klubhus, men til gengæld dejlige lyse lokaler, som vil danne rammen om Trim’s hyggeaften.
Vi sørger for god mad og lidt underholdning med fællessang. Se opslag i klubhus og på hjemmeside.
Tilmelding senest 15. august i klubhuset eller evt. ved mail til fritz@tunenet.dk.

Hedelandsløb
De næste løb er den 7. august og 4. september.
 Se mere om løbet, distancer, deltagere og tider på www.flongkondi.dk.

Stafet for Livet i Greve.
Afholdes 20.-21. august. Vi har tilmeldt holdet Livet – Tune IF.

Vandreture
Vi fortsætter sommeren igennem med lange ture hver anden uge.

Onsdag den 3. august: Skovene ved Hillerød.
Torsdag den 18. august: Vandretur på Agersø.
5.-10. september: Øhavsstien.

Nærmere beskrivelse af turene fremgår af de enkelte turinvitationer.

Tilmelding til mailadressen: vandring@tune-if.dk 3 dage før turen.

Spørgsmål kan rettes til Fritz på tlf. 4613 9101/ M 2129 2159 eller på anførte mail.