April 2016

Når dette læses, står april for døren, og vi er gået over til sommertid. Vi glæder os til at starte sommeraktiviteter i Løb og Cykelmotion, og nyde de lyse aftener.

Siden sidst
Der har været Aftenorienteringsløb/gang med 45 deltagere. Alle kom flot igennem.
Se resultatlisten på hjemmesiden.

Vi har holdt generalforsamling den 8. marts.
Beretning og kommende tiltag blev godkendt, og hele bestyrelsen genvalgt.
Vi mangler dog en suppleant til bestyrelsen, så hvis nogen har interesse i at give en hånd med, så kontakt Fritz på email: fritz@tunenet.dk

Hedelands Naturtrail søndag den 10. april
Alt er klar til start. Har du ikke tilmeldt dig endnu, kan det nås frem til torsdag den 7. april, men der er også mulighed for eftertilmelding om søndagen fra kl. 8.00 i Tune Hal 2.

Se mere om løbet på www.naturtrail.dk ligesom du kan følge med i arrangementet på Facebook https://www.facebook.com/HedelandsBjerglob/

LØB
Begyndertræning
Mandag den 11. april kl. 18.00 starter vi igen træning på korte ruter. Kom op i klubhuset på Skolegade 9, hvor vi vil informere om træningsforløb m.v.
Spørgsmål ang. træning er velkomne og kan rettes til Brian Hansen, tlf. 4071 8686, email: brian.hansen@tunenet.dk

For erfarne løbere er der træning mandag og onsdag kl. 18.00. Vi løber på forskellige hold med forskellige hastigheder og distancer. Onsdag er der ofte intervaltræning, afsluttende med coretræning i klubhuset. Efter et veloverstået Sydkystløb, bliver der nu sat nye mål.

Hedelandsløb
De næste løb er den 3. april og 1. maj. Se mere om løbet, distancer, deltagere og tider på www.flongkondi.dk.

Cykel Motion
Der er sæsonstart tirsdag den 5. april kl. 18.00 fra klubhuset Skolegade 9.
Som tidligere år opdeles deltagerne i 5 hold, der cykler forskellige distancer med forskellige hastigheder.

Se mere herom på hjemmesiden. Spørgsmål kan rettes til Søren Sewohl Petersen, tlf. 2335 9123, email: cykelmotion@tune-if.dk

Mandagsvandring
Efter overgang til sommertid er starttidspunktet kl. 9.00. Deltagerne opdeles i grupper efter behov.
Onsdagsvandring i Hedeland Nord - Samkørsel fra Tune-Hallerne onsdage kl. 9.00.

Powerwalk
Powerwalkerne har længe set frem til atter at kunne gå i Hedeland. Start fra klubhuset mandage kl. 18.00

Stavgang
Vi fortsætter med uændret starttidspunkt kl. 10.00.

Rullehockey
Rullehockey glæder sig over atter at kunne træne på asfaltbanen, ved siden af Hal 2 tirsdage 18.30.

Krocket
Vi håber at starte sæsonen fredag den 1. april, hvis græsset kan bære. Nye medlemmer er meget velkomne.
Vi spiller ikke krocket som hjemme i haven, det skal prøves på Tune IF´s Idrætsanlæg. Du får god motion, frisk luft og opdager hurtigt, at krocket er en mægtig hyggelig og god sport med flere udfordringer, end du umiddelbart forestiller dig.

Du er velkommen til et par ”prøvetimer”, mandage kl. 17.30 eller fredage kl.14.30.
Vi mødes på Tune-Hallernes P-plads ved indgangen til CBL. Kontakt gerne udvalgsformand Kurt Madsen tlf. 4045 6378 eller mail jk@madsen.mail.dk

Hedebostien – Indvielse søndag den 24. april
Efter flere års planlægning, og et stort anlægsarbejde, er denne nye sti nu klar til indvielse. Stien går fra Trylleskoven i Solrød til Vikingeskibsmuseet i Roskilde og passerer lige forbi Tune-Hallerne. Stien kommer ind i Tune fra Tune Skov via Baldersvej. Trim er naturligvis med til at markere begivenheden.

Selve indvielsen finder sted på Hedelands Festplads, Vindingevej 201, måske bedre kendt som p-pladsen ved naturlegepladsen. Der vil være forskellige aktiviteter og kl. 12 vil der være taler af bl.a. borgmestrene fra Solrød, Roskilde og Greve.

Trim vil arrangere løb fra Karlslunde og Tune. Der vil blive vandretur fra Tune Skole – Lunden kl. 9.00. Vi går over golfbanen, og møder Hedebostien ved Sortemosen. Man kan også deltage på cykel. Der vil være mulighed for at støde til ved Tune-Hallerne, hvorfra der er knap 3 km til festpladsen.