Trim nyindmeldelse/opdatering

DD-MM-ÅÅÅÅ
- Sæt hak, hvis du er medlem og ønsker at meddele os ændringer i mailadresse, tlf.nr. eller andet -

Kontingent

Kontingent (alle aldersgrupper) kr. 200,00, som er gældende frem til 31.12.2019. Kontingentet bedes overført til Trim's konto i Nordea: 2280-3935626128. SOM REFERENCE ANFØRES FØDSELSDATO.

Som medlem af Trim kan du deltage i alle vore aktiviteter: Sæt venligst kryds ved de aktiviteter, du ønsker at deltage i den kommende sæson.

De oplysninger, vi har om dig, vil udelukkende blive benyttet i henhold til TUNE IF's Samværs- og Privatlivspolitik, jfr. vores hjemmeside www.tune-if.dk. *)Ved indmeldelse erklærer du dig indforstået med, at dine personlige oplysninger benyttes i forbindelsen med Tune IF Trims virke, og du er informeret om, at du altid kan trække dette samtykke tilbage. *) Jeg er indforstået med, at der i forbindelse med foreningsaktiviteter tages såvel gruppebilleder som portrætfotos, og jeg er indforstået med, at disse benyttes på internettet og i anden offentliggørelse.