Tennissommerskole 2018

Der blev afholdt årets tennisskole 2018 i Tune IF Tennis 6.-8. august, en af de varmere af slagsen, men humøret var højt med en masse glade børn og unge spillere.

Masser af spil, men der var også plads til sjov med fodbold og andre lege. Der blev spist masser af frugt, vandmelon, is og saftevand sponsoreret af SuperBrugsen, en stor tak til dem, dejligt med lokal opbakning. Vi kan også sige tak for de flotte t-shirts også sponsoreret af SuperBrugsen. Lions er lige vel også repræsenteret på de fine t-shirts. Dunkene fik spillerne af DanBolig.

Sidste dag blev der spillet en lille turnering, og de to 1. pladser fik en tennisbluse signeret af alle deltagerne fra årets tennisskole.

Traditionen tro var der vandkamp, og de to trænere blev meget våde, men de så ud til alligevel at nyde det på årets varmeste dag.

En stor tak til Simon og Mads, der afviklede dagene, det kørte bare som smurt.

Her er lidt stemningsbilleder fra de 3 dage, se flere billeder under ´Billeder/Tennissommerskole 2018´ foroven på siden.

Skulle du have lyst til at spille tennis, så spiller vi tirsdage og torsdage fra kl. 16 på vores 4 dejlige tennisbaner ved kunststofbanerne, og til oktober trækker vi indendørs i hal 3. Kom og få nogle gratis prøvetimer og tjek vores hjemmeside ud.

Vi er repræsenteret til Tune by Night ved standen DanBolig fredag den 31. august 2018, vi håber at ser jer. Der har vi en konkurrence, måske er du den heldige vinder af et medlemskab. Vel mødt!