Information vedrørende sæson 2018/2019

Tilmelding til den sæson 2018/2019 starter den 30. maj 2018 kl. 12.00. Tilmelding foregår online på hjemmesiden www.tunesvoem.dk – ”tilmelding”. Vær opmærksom på at få valgt korrekt dag og hold, da man kun kan blive flyttet til andet hold såfremt der er ledige pladser.

Man skal have en profil for at kunne tilmelde til svømmesæsonen. Man kan med fordel oprette denne profil inden tilmeldingen åbner. Man opretter sig selv som bruger og tilføjer hustandens øvrige medlemmer efterfølgende. Derved skal man kun logge ind en gang, når man ønsker at tilmelde sig.

Klubarmbånd: Ved første undervisningsgang udleveres et grønt klubarmbånd som skal bæres når man er til klubsvømning. Hvis man mister sit armbånd i løbet af sæsonen, skal man købe et nyt. Det koster kr. 50,- og kan købes i svømmehallens billetsalg i åbningstiden.

Stopper man til svømning før sæsonens slutter skal klubarmbåndet leveres tilbage. Ved sæsonafslutning skal alle klubarmbånd og forældrekort leveres tilbage, så de kan blive genbrugt.

Undervisning søndag: Der vil også i sæson 2018/2019 være mulighed for at gå til svømning om søndagen. Der vil være undervisning fra kl. 15.00 - 17.00, hvor undervisningen foregår uden for den offentlige åbningstid. Læs venligst den særskilte information om søndagsundervisningen her.

Undervisning onsdage og fredage: I sæson 2018/2019 vil der være undervisning onsdage mellem kl. 16.00-21.00 og fredage mellem kl. 16.00-18.00 i Greve Svømmehal.

Ferie- og undervisningsperiode: Vi henviser til vores information under ferie- og undervisningsperiode. Her finder man bl.a. dato for første og sidste undervisningsdag, ferie samt ikke undervisningsdage. Se nedenstående link:

Ferieplan
Undervisningsperiode

Er der spørgsmål er man velkommen til at skrive til os på følgende mail: svoemning@tune-if.dk