Delfinhold

Delfinhold: Vi er en del af en konkurrence afdeling sammen med Greve og Ishøj Svømmeklub.

Delfin hold svømmer i vanddybde 180/450 cm:

Hver klub har et delfinhold som er aspiranter til talentholdet i konkurrence afdelingen i GTI. GTI er et startfællesskab mellem Greve, Tune og Ishøj.

Delfinholdet træner 2 gange om ugen, men da leg stadig er vigtigt, er dette også et vigtigt element i træningen. Ideen med Delfinholdet er at give svømmere, der kommer fra undervisningsholdene, mulighed for at blive endnu dygtigere svømmere. Her tænkes ikke kun på at svømme hurtigere, men i lige så høj grad at de bliver bedre til den generelle svømmeteknik. Her arbejdes med at udbygge de færdigheder de allerede har lært fra tiden på undervisningsholdet.

Bevægelse i vand er prioriteret meget højt; kolbøtter, rotationer, bevægelsesbevidsthed og glæde ved vandet er en nødvendig forudsætning for at blive en dygtig svømmer. Samtidig er der selvfølgelig en masse udfordrende opgaver og en masse sjov og ballade. Vi giver med andre ord her svømmerne muligheden for, dels at blive endnu bedre og mere sikre svømmere og dels at se om konkurrence svømning er noget for dem.

Delfin holdet er et udtagelseshold, og er derfor ikke et hold man kan melde sig til uden udtagelse.

Træningstider:

• Onsdag kl. 18.00-19.00 – i det dybe bassin
  • Søndag kl. 15.00-16.00 – i det dybe bassin

Træningsperiode: Tilmelding foretages halvårligt.

• Efterårstilmelding gælder for perioden 2/9 - 19/12 2018.
  • Forårstilmelding gælder for perioden 9/1 - 28/4 2019.

Kontingentbetaling samt tilmelding: Kontingent pr. træningsperiode (1 times træning to gange om ugen) er kr. 1275,-.

Tilmeldingen, som gælder til begge dage, foretages på hold 500 (er under delfinhold søndag & onsdag).