Udlevering af armbånd

Hvis du mangler at få udleveret dit klubarmbånd så læs her:

For at få udleveret dit armbånd skal du medbringe navnet på den tilmeldte svømmer, samt holdnummer (alternativt tidspunkt og holdnavn), du finder disse oplysninger på den bekræftigelses-e-mail du fik tilsendt ved tilmelding. Malien er sendt fra no-reply@tune-if.dk og overskriften på mailen er Tune IF – Svømmetilmelding, du kan evt. også søge på ”Kvittering for svømmetilmelding”

Gælder kun søndagshold: Klubarmbånd udleveres fra kl 14:30 om søndagen af klubben repræsentant i svømmehallens forhal. Klubbens repræsentant har kun armbånd der gælder til søndagsholdene.

Gælder kun onsdags- og fredagshold: Klubarmbånd udleveres i billetsalget af svømmehallens personale på den pågældende dag. Dvs. skal du svømme om onsdagen kan du få udleveret dit armbånd en halvtime før om onsdagen. Skal du svømme om fredagen, så kan du om fredagen få udleveret dit armbånd en halvtime før om fredagen. Der udleveres ikke armbånd til søndagshold i billetsalget, da disse administreres af svømmeklubben og udleveres om søndagen.

Bemærk: Armbåndene giver adgang til omklædningen 20 minutter før holdstart, og gælder ikke til offentlig badning. Armbåndet skal bæres under hele opholdet ved bassinerne i svømmehallen.

Læs mere om adgangsforhold og sæsonstart på vores hjemmeside: