Sæsonstart 2017/2018

Adgangsforhold:

• Adgangsarmbånd udleveres i forhallen på den første undervisnings dag.

• Har man brug for et ekstra armbånd kan det købes i svømmehallens billetsalg til kr. 50,-.

• Der er indført nyt adgangssystem i Greve svømmehal, og alle klubsvømmere får udleveret adgangsarmbånd. Dette armbånd SKAL medbringes og bæres ved hver lektion. Hvis man ikke har sit klubarmbånd med er der ingen adgang til undervisning.

• Klubarmbåndet skal scannes ved adgangslågen. Man kan først låse sit skab, når armbåndet er registreret ved adgangslågen.

• Der kan være lidt ventetid ved indgang/udgang når alle skal scanne armbånd.

• Hvis man mister sit armbånd, skal man selv købe et erstatningsarmbånd i svømmehallens billetsalg til kr. 50,-

• Armbåndet gælder hele sæsonen, og skal returneres til klubben ved sæsonafslutning eller udmeldelse.

• Børn under 8 år må ledsages af en voksen i omklædningen, og man vil få udleveret et forældrekort. Forældre kortet giver ikke adgang til benyttelse af bade- og bassinfaciliteter. Her henvises til køb af ledsagerkort.

• Man kan komme ind og klæde om 20 minutter før holdstart. Det er valgfrit hvilket omklædningsrum man vælger.

• Afvaskning af krop og hår foretages inden adgang til svømmehallen og efter hvet toiletbesøg, og selvfølgelig uden badetøj. Badetøj skal være af badetøjsmateriale og man må ikke bære undertøj under sit badetøj.

• Der er mulighed for at købe ledsagerkort til kr. 550,-. Ledsagerkortet købes i svømmehallens billetluge mod forevisning af holdkortet. Dette giver adgang til svømmehallen 30 min før holdstart. Herved kan man som voksen selv svømme, mens barnet modtager undervisning. (Ledsagerkort gælder kun onsdag og fredag). På søndage skal man købe plads på "voksen selvsvøm".

• Der er sæsonstart:

• fredag den 1/9-2017

• søndag den 3/9-2017

• onsdag den 6/9-2017.

Ved bassinet:

• Der må ikke svømmes/leges i bassinerne hverken før eller efter undervisningen, med mindre indgangen er betalt for medfølgende forældre.

• Det er ikke tilladt at tygge tyggegummi i svømmehallen.

• Giv venligst ikke børnene svømmevinger/bælter på ved fremmøde, med mindre det er aftalt med træneren.

• Har man langt hår skal håret fæstnes med spænder/elastik eller badehætte.

• Det anbefales at alle medbringer svømmebriller. Det skal være svømmebriller som ikke lukker for næsen. Der kan købes svømmebriller i svømmehallens billetsalg.

• Når man har fulgt sin svømmer til bassinet, skal man returnere til tilskuerpladserne. Det er ikke tilladt at sidde ved bassinkanten/vinduerne, når der undervises. Dette af hensyn til undervisningskvaliteten, ro og fokus på holdet og ikke mindst sikkerheden og hygiejnen i svømmehallen.

• Når man færdes i svømmehallen skal man have badesko på eller barfodet.

• Fotografering i svømmehallen er ikke tilladt, ej heller af eget barn.

Spørgsmål:

Skulle der være spørgsmål, er dumeget velkommen til at skrive til svømmeskoleleder Dorthe Ørving på: svoemning@tune-if.dk