Forudbestil dit ledsagerkort

Hvis du har et barn som skal begynde til klubsvømning enten onsdag eller fredag, har du i den forbindelse mulighed for at købe et ledsagerkort.

Et ledsagerkort giver adgang til bassinerne for både dig og dit klubbarn.

I kan svømme en halv time før undervisningen starter og en halv time efter, såfremt dette er inde for svømmehallens offentlige åbningstid.
Du kan selvfølgelig selv svømme mens undervisningen foregår.

Ledsagerkortet giver adgang til omklædningen 45 min før undervisningen starter.

Ledsagerkortet købes i billetsalget. Det koster 550 kr. for hele klubsæsonen og gælder kun på den dag og i det tidsrum dit barn går til klubsvømning.

Du har mulighed for at forudbestille ledsagerkortet ved at sende en mail til gsh@greve.dk.

I mailen oplyses:

• Dit fulde navn

• Dag og tidspunkt for klubsvømning

• Svømmeklub

Ledsagerkortet vil kunne afhentes og betales samtidig med afhentning af klubbånd.

Vi håber at I vil benytte jer af muligheden for forudbestilling, da det vil mindske køen i billetsalget i den travle opstartsperiode.

Greve Svømmehal

Du kan læse mere om ledsagerkort og voksen selvsvøm her.