Greve Awards - film optagelse

Greve Awards.

Greve Kommune introducerer et nyt hædringsarrangement ”Greve Awards” til ære for idræts- og fritidsforeningerne i Greve Kommune. Arrangementet vil finde sted i Portalen i maj 2018.

I forbindelse med Greve Awards arrangerer Greve Kommune, at der kommer et professionelt produktionsfirma ud til idræts- og fritidsforeningerne i kommunen. Produktionsfirmaet skal filme foreningslivet, herunder talent- og eliteforeningerne i kommunen.

Tune Svømmeklub har sagt ja til at deltage, og har derfor oprettet 3 hold til formålet. Det er mandag den 23. april i tidsrummet 16-17 i Greve Svømmehal.

Det er gratis at deltage, men der er stærkt begrænset plads. Skriv til: svoemning@tune-if.dk så sørger vi for tilmeldingen.

Tilmelding efter princippet ”først-til-mølle”