Delfin audition den 18/4-2018

Er du glad for at svømme og er du frisk på sjove udfordringer, så er delfin audition dagen måske noget for dig?

Tune svømmeafdeling inviterer hermed alle piger fra årgang 2010, 2011 og 2012 og drenge fra årgang 2009, 2010 og 2011 til audition dag til vores delfinhold, som er første skridt mod konkurrenceafdelingen.

Audition dagen bliver afholdt i Greve svømmehal, d. 18/4 2018 kl. 17.00-17.45. Indgang til svømmehallen er fra kl. 16.45. I skal klæde om og komme ind i hallen ved det dybe bassin. Der vil være 15 pladser, og tilmeldingen vil være efter ”først til mølle – princippet”.

På audition dagen vil du komme til at lave nogle forskellige sjove øvelser, såsom kolbøtter, flyde øvelser, dykke øvelser og samarbejdsøvelser etc. Det forventes ikke at du kan alt på forhånd, men at du har lyst til at prøve. Det vigtigste er at vi har det sjovt J

Efterfølgende vil vi sende en mail ud til alle audition deltagere, med information om du inviteres til at svømme med delfinholdet fremover eller om det ikke bliver denne omgang.

Mens svømmerne har det sjovt og hygger sig i svømmehallen, vil der være informationsmøde på 10-15 min. for alle forældre. Her vil i få information, omkring hvad det vil sige at gå på delfinholet. Herefter er det muligt at overvære delfintræningen.

Hvis I er i tvivl om, hvorvidt barnet er klar, kan i altid snakke med Jeres nuværende træner

 

Så hvis du er en rigtig vandhund, og elsker at svømme så tilmeld dig på hjemmesiden under "tilmelding" - klik på Delfin audition.

 

Vi glæder os til at se dig

Mange svømmehilsner fra Delfin trænerne

Ida Olsen og Amalie Irgang-Dahlin