Velkommen til Tune IF Svømning

Vi er glade for at du har klikket dig ind på vores hjemmeside, og vi håber at du vil finde svar på dine spørgsmål her på siden. Skulle du have spørgsmål som du ikke kan finde svaret på, er du altid velkommen til at kontakte
Dorthe Ørving som er klubbens Svømmeskoleleder/administrative medarbejder på nedenstående mail:

svoemning@tune-if.dk

Sidste Nyt

KlubarmbåndKlubarmbånd

Uge 17 er sidste uge der er svømning i sæson 2017/2018. Når man er til svømning sidste gang, skal klubarmbånd, forældrekort og ledsagerarmbånd afleveres. Man kan aflevere det ved klubbens repræsentanter eller i svømmehallens billetsalg.

Delfin audition 18/4-2018Delfin audition 18/4-2018

Er du glad for at svømme og er du frisk på sjove udfordringer, så er delfin audition dagen måske noget for dig? Tune svømmeafdeling inviterer hermed alle piger fra årgang 2010, 2011 og 2012 og drenge fra årgang 2009, 2010 og 2011 til audition dag til vores delfinhold, som er første skridt mod konkurrenceafdelingen.

Der er ingen arrangementer