Trænerguide

Trænerguiden - Gode links til øvelser mm

NYT NYT NYT

Der er kommet nye spilleregler fra sæson 2016/17 fra HRØ, de kan læses her

Dig som træner og holdleder

Velkommen til Tune Håndbold. Her i ABC’en får du de første informationer om klubben og dét, der er vigtigt at vide, når du er træner eller holdleder i Tune Håndbold. Finder du ikke svar på dine spørgsmål her, så er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen. For ungdom er det formanden for ungdomsudvalget, for seniorer er det formanden for seniorudvalget, og ellers er det formanden for bestyrelsen.

Træner ABC

DGI's trænerguide

Dragør Håndboldklub (Over 1200 håndboldsider, 1300 tegninger og 700 animationer)

DHF lancerer app til aldersrelateret træning.

Det er blandt andet derfor, at Forbundet som de første lancerer en applikation, der er en gevaldig hjælp for børne- og ungdomstrænerne, når de skal planlægge og afvikle deres træning.
App’en tager udgangspunkt i DHF’s aldersrelaterede trænings koncept, og den kan fås til både Iphone og Ipad. Den smarte app gør, at man nu kan oprette sit eget hold og herefter sammensætte træningen ud fra videoøvelsesdatabasen samt forskellige ideer til egne øvelser.

Øvelserne kan afspilles og vises for spillerne under træningen, og trænerens sammensatte programmer lagres bagefter i den indbyggede kalender, så de altid kan genbruges. Ligesom det er muligt at planlægge programmer så langt frem i tiden, der måtte være behov for det.

APP'en findes i første omgang kun til iphone og Ipad, og kan hentes HER.