Velkommen til Tune IF Gymnastik

Vi er en forening der tilbyder bredde-gymnastik til alle aldre. Vores program er varieret og vi bestræber os på, hele tiden at følge med både efterspørgelsen og udviklingen på vores hold.

Den gymnastik vi tilbyder, skal indeholde kvalitet, gode sociale oplevelser og glæde for både gymnaster og instruktører. Rummelighed er vigtig for os, da der i vores afdeling skal være plads til alle, der gerne vil gå til gymnastik.

Hele tiden vil vi gerne forny og udvikle os og derfor er alle former for ideer og forslag altid velkomne. Skriv til os på mail: gymnastik@tune-if.dk.

Hvis du gerne vil vide mere om hvem vi er, hvad vi laver i vores hverdag og meget mere - så kan vi varmt anbefale, at klikker rundt på vores hjemmeside.

Her kan du, blandt mange andre ting, finde vores kalender, det vi skriver om os selv, vores samværspolitik med videre. Finder du ikke svar på det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os på vores mail eller henvende dig til en af vores instruktører.

Vel mødt!

 

  

Velkommen til sæsonen 2018/19

Vi glæder os til, at komme i gang med endnu en forrygende sæson i gymnastikafdelingen og mødes igen efter en dejlig lang, varm og solrig sommer.

Tilmelding til holdene åbner onsdag den 15. august kl. 18.00 - se meget mere om holdene under fanen "Holdoversigt".

 

Afdelingen har i foråret og over sommeren arbejdet på nye tiltag og nye hold, som vi glæder os meget til at præsentere jer for. Der er flere tilbud om hold end i de foregående år, og vi har valgt at samle alle vores redskabshold i Tune Hal 3 samt flytte andre til Tune Skole Lunden og Højen. Vores springhold i skolealderen vil dække tre klassetrin og ikke to, som tidligere, da vi tror på at det en på den måde vi får mest ud af vores træning. Efter flere års pause er der igen Rytmehold for piger i alderen 10 til 14 år og Line Dance er tilbage med to hold og fast instruktør. Vores familiehold Tumlingerne og Filurerne er blevet slået sammen til et og flyttet til Tune Hal 3, samtidig har vi oprettet et hold for de helt små 1 til 2 årige, som træner hver den første søndag i måneden ligeledes i Hal 3.

 

Sidste Nyt

Line DanceLine Dance

Line Dance er tilbage i Tune IF Gymnastikafdeling og nu med fast instruktør.....

Arrangementer

Der er ingen arrangementer