FODBOLDENS DAG

Lørdag den 9. juni 2018

Fodboldafdelingen afholder igen i år vores hyggelige arrangement, fodboldens dag. Her spiller alle vores hold hjemmekampe. Kampene starter fra kl. 10.00.

Samtidig afholder vi som sædvanligt skattejagt, hvor du kan vinde gavekort til Super Brugsen. Vores ungdomshold vil komme rundt i byen og sælge flag op til fodboldens dag. Så køb et flag til 20 kr. pr. stk. skriv dit navn, adresse og telefonnummer på flaget og tag det med på banerne den 9. juni eller giv spillerne det med.

Flagene placeres på et område på fodboldbanerne, hvor der i forvejen er opmålt punkter af en landmåler. Kl. 13.00 brydes en forseglet kuvert med opmålingerne og de flag, der er nærmest punkterne, har vundet.

Der vil være mulighed for at købe pølser med brød, toast, øl og vand hele dagen. Der vil ligeledes være gratis kaffe og frugt. Så kom op på banerne den 9. juni, det plejer at være rigtig hyggeligt.

VELKOMMEN TIL FODBOLDENS DAG PÅ TUNE BANERNE

FODBOLDENS VENNER I TUNE

Bliv medlem af Fodboldens Venner i Tune
Det koster kun 65 kr. for enlige og 125 kr. for hele familien og foreningen yder en kæmpestøtte til Tune IF fodbolds ungdomsafdeling