E-Sport info

E-Sporten er kommet for at blive i Tune!

Og vi kan derfor med stor glæde fortælle, at der nu er åben tilmelding til 3 forskellige E-Sports hold.

Vi har de sidste 6 måneder testet forløbet af og det er gået over al forventning. Ikke alene har vi nu fuldstændig styr på undervisnings- samt hardwaredelen, men vi kan også tilbyde undervisning i Counter Strike: Global Offensive (AKA CS:GO) med træner, League of Legends (AKA LOL) med træner og vi vælger at holde åbent én dag, hvor man kan træne selv. Her kan man fx øve sig med andre i spillet Fortnite. Til undervisning i CS:GO er det Aleksander Schaumburg-Müller, der står for det indholdsmæssige. I LOL bliver det Nicholas Bram Nielsen. Til Træn-selv-dagene vil et par af bestyrelsesmedlemmerne fra Tune-IF E-Sport være de ansvarlige. De er ikke trænere, men er der udelukkende for at holde øje med, at alt går som det skal. Aleksander lover dog at give dem nogle enkelte gode råd til ingame play i Fortnite. Hvorfor træning og hvorfor træn-selv?

Til undervisning med trænere er formålet at skabe en sammentømret gruppe af unge, der skal indgå som et hold i hver af spillene CS:GO og LOL, hvor de skal træne deres færdigheder i spillet samt alt det, der ligger udenom. Her bliver der altså stillet krav til medlemmerne om en konstant udvikling samt anerkendelse af teamet og et velfungerende team play. Vores mål og vision er at dyste i store og små turneringer Danmark rundt, hvor den helt store turnering ligger i Påsken 2019 og hedder Copenhagen Games.

Til træn-selv holdet er der ingen forventninger til medlemmernes spil og spillefærdighedsudvikling. Her drejer det sig om, at de unge har et sted at mødes og dyrke deres fælles interesse for gaming. Træn-selv holdet kan også blive et springbræt til undervisningsholdene.

2 træningsdage, 3 forskellige forløb: Vi starter med at slå LOL og CS:GO undervisningen sammen. Vi kan så undervise 10 medlemmer i CS:GO og 10 i LOL samtidigt. Når vi har 10 medlemmer på hvert hold, bliver nye medlemmer til holdene sat på en venteliste, og når vi så har 10 tilmeldinger mere til enten CS:GO eller LOL vil vi dele holdene op og have undervisning to forskellige dage i stedet for 1 samlet. Men kun når vi når 20 tilmeldte på et undervisningshold.

Praktisk:

Adresse: Skolegade 10, 4030 Tune (Tune Ungdomsklub)

Start: 5. september for undervisning i CS:GO og LOL med træner. 6. september for træn-selv. Når vi mødes første gang, vil det være en introduktionsaften.

Priser: Træn-selv: 400 kr. årligt. (Ikke flere pladser til træn-selv). Med træner: 800 kr. årligt.

Pladser: Counter Strike:Global Offensive 10 pladser (Derefter venteliste). League of Legends (LOL): 10 Pladser (Derefter venteliste). Træn selv: 15 pladser.

Tilmelding: HER