MTB - søndagstræning 2018

 

                                                                                                              

Vinter MTB i Tune Cykel Motion

Lidt information om de første måneder med MTB i TCM

Vi har nu fået godt gang i vores vintertræning, der er kørt regelmæssigt siden primo oktober 2017, og vi synes det har været både udfordrende og spændende.

Vi er mellem 4 og 10 der tager ud på en 25 -30 km tur både i Hedeland eller andre dejlige ruter i vores inspirerende og smukke omgivelser.

Vores ture starter søndage kl. 9:30 fra vores klubhus Skolegade 9A og det foregår i perioden fra primo oktober til ultimo marts – så tager sommersæsonen over og racercykerne skal igen på landevejen – men lad os se om der ikke også bliver plads til en tur på MTB også når vi får sol og varme.

TCM vil rigtig gerne at vi bliver flere, det vil øge vores muligheder for at lave hold på forskellige niveauer til glæde for alle. Derfor vil vi igen opfordre til, at alle hjælper med til at sprede nyheden om TCM’s MTB initiativ, vi hygger os, vi får masser af frisk luft, vi får nye gode cykelkammerater og i tilgift får vi også motion og så den lille hyggestund med kaffe og småkager efter turen.

Vi glæder os til at fortsætte turene og håber, at vi fortsat bliver begunstiget af vejret og endnu flere deltagere – vi ses på søndag kl 9:30. 

Mange hilsener

Bestyrelsen

 

Nedenfor et lille udplug af de ruter vi har kørt - klik på den og de kommer i fuld størrelse

 

Hedebostien      Himmelsøen     Hedeland1      Hedeland2       Hedeland3

 

Lidt foto fra vores vintermotion