Velkommen til Tune IF Cykel Motions hjemmeside.

Første træning i 2019 er tirsdag den 2. april 2019, vi glæder os allerede, men indtil da kører vi MTB hver søndag kl. 10:00. Se mere her

Det er nu tid at forny dit medlemskab af Tune Cykel Motion, så skynd dig ind på indmeldelsessiden her i venstremenuen. Det koster kun 250 kr./år at være medlem af TCM.

Bestyrelsen har igangsat vintercuppen 2019 - og første etape blev kørt den 12. januar - næste etape er den hårde bjergetape, den køres den 9. februar og sidste afdeling er holdløbet der køres den 9. marts.

I vinterens løb kommer der også et par spændende arrangementer, formanden vil fortælle om Touren går til Paris - en fortælling om Henriks personlige oplevelser og strabasser. Indkaldelse og tilmelding kommer senere. Vi vil så snart sidste arrangement er på plads orientere herom.

.

Sidste Nyt