Velkommen til Tune IF Cykel Motions hjemmeside.

Referat fra medlemsmødet den 23/1 kan ses her

Sidste etape af TCM vintercup køres den 17. marts, mere herom når vi er lidt tættere på etapen.

Tirsdag den 27/2 holder vi et foredrag: Kost og træning - optimer din cykelform, se mere i topmenuen under arrangementer.

Husk at vi om søndagen kører MTB med start fra Skolegade kl 9:30. Der køres cirka 1 - 2 times tid og bagefter nyder vi en kop kaffe og får en god snak i klubhuset. Vi har stadig plads mange flere glade motionister.

Er du endnu ikke meldt ind i Tune Cykel Motion, så skynd dig ind på indmeldelsessiden her i venstremenuen. Det koster kun 200 kr at være med for hele året. Ved du ikke lige om det med at cykle på landevej i en gruppe er noget for dig, så kom op og vær med. Du kan prøve gratis de første 2 gange.

Sidste Nyt